Ispadanje kose nakon poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    09. Veljača 2015. 21:47

Hvala ti . Bila sam danas kod doktoricr pa mi je prepisala neki sampon za ispadanje kose nakon poroda.. Sutra cu vidjet kako se zove kad ga uzmem

zebrica

• Mayte
    24. Veljača 2015. 16:03

meni je jako opadala kosa nakon poroda, baš se prorijedila, i to samo odjednom, kao metla sam izgledala, užas, još uvijek dojim, malac ima 2 god, sad mi je ta mlada kosa koja je nova izrasla skoro do uha, ostala je do ramena, stalno ju kratim dok se ne izjednači. U trudnoći mi je kosa bila predivna

Dada32
    26. Veljača 2015. 14:34

Žene, da li je itko isprobao Fitoval? Jel djeluje?
    Da li koristite šampon ili šampon i losion??

beag
    26. Veljača 2015. 20:24

Meni je proslo 5 mj. od poroda i jos uvijek mi opada kosa, ali primjecujem ipak malo manje u zadnje vrijeme. A ima je posvudaaaaa, fuj-bljak! Ne koristim nista posebno, sebamed sampon, ali mislim da tu samponi ne mogu puno pomoci, opadat ce sve dok se ne ocistimo od tih vrazjih hormona  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.