Meni jos kosa nije pocela ispadati( nadam se da ni nece),ali zato,necete vjerovati,popadale dlake na nogama i ispod pazduha,vise od pola ih nema!
Bilo bi dobro da se te ni ne vrate,kosa neka ne ispada,a mogla bi se prorijediti i bikini zona! Ah kad bi bar bilo kako ja zelim!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Ajmeeeee, i meni ispada kosa. Kad ju operem u kadi ostane tokiko dlaka a se moze naprvt jedna kraca perika . Pocela sam piti B kompleks, cula sam da je B vitamin dobar za kosu i nokte, pa rekoh da probam. Nego jel smijem ja taj B kompleks piti dok dojim?
Trebalo bi pisati na kutiji ili pakiranju dal se smije piti dok dojis....ja sam pocela ponovno poti Prenatal koji sam pila u trudnoci, pise na njemu da je za trudnice i dojilje...i ne znam jesam si ja to u umisila, al manje mi kosa pada od kad ga pijem
Ja pijem Elevit i dalje,makar mi je frizerka rekla da mi ni vitamini neće pomoći
ahh, mislim da cu i ja ocelaviti ne mogu vjerovat koliko mi je vec kose opalo, a jos je ima. zastopali se svi odvodi! uskoro ce i wc skoljka jer dok se pocesljam budu pune sake kose koje bacim unutra. puna kada dok perem, puna saka dok cesljam i susim + pun stan, krevet, pod.. stalno opada i ima je posvuda, odurno!!! nadam se da ce uskoro prestati!
meni hvala Bogu vise ne pada...rijesila sam to sa samponom..
Laura 21.08.2014 :-*
I meni pocela padat jace odnedavno. Naivno sam mislila da bu me zaobislo to:/ al na srecu imam pravu grivu pa se ne kuzi tolko. Samo muz da oprostite pizdi jer svuda nalazi kosu
Meni se malo smanjio intenzitet opadanja, ali jos uvijek je dosta... Ali vidim da je počela rasti i nova kosa, pa sam sad mala cupavica.
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji