Meni stalno opada! Od kada sam rodila i ne smanjuje se... bome, curke, i ja ću pregledati štitnjaču... a može li to sa štitnjačom utjecati na cikluse? Prvu menstruaciju (nakon poroda), dobila sam šest mjeseci nakon poroda, potom u 7. i 8., kao i 9. mjesecu, ali prošli mjesec nisam, prije par dana sam dobila. je li moguće da mi je zakasnila zbog toga što sam dojila maloga puno (zubi, skok???).. ili je to nepovezano???
Meni se čini da meni ispada jer me L čim joj se pruži prilika dobro počupa
Meni je počela masovno otpadat negdje 4mj nakon poroda. Nikad neću zaboravit kad sam skužila, odnosno nisam. Muž i ja smo s malom išli u shopping, i parkiramo i sad da ću izać i skužim par vlasi na šalu oko vrata, i onda još par, pogleda me on i stane: jbt, pa leđa su ti puna kose. I od onda sa svakim pranjem po 2, 3 šake kose. I još nakon češljanja. Doduše, zbog male moram imat kosu stalno u punđi, pa kosa ne može ni disat. Sad se malo smirilo, mala ima 9 i pol mj., znači oko 5mj je trebalo. Al kako je kosa stalno podignuta, a duga je, lako se lomi i tako dalje.
I da, moj ginekolog kad sam ga pitala za to je rekao da otpadanje kose nema nikakve veze s porodom i tim hormonima, već da je u pitanju nešto drugo, da ako se ne smiri odem kod dermatologa. No, pošto znam mnogo mnogo žena koje su imale probleme s kosom nakon poroda, i to baš tako oko 4.mj od poroda, odlučila sam da je on u krivu
Meni je pocela ispadat nakon 2,5 mj..i to stvarno u pramenovima..cak sam i frizerku pitala dal je to normalno i da li moram piti vitamin b ili nesto..i veli ne brini, to ti je normalno..moze ti i 6 mjeseci tako jako ispadati a kasnije se vrati..jos mi je u trudnoci rekla da se to moze dogoditi..glavno je da se vidi da na tim mjestima raste mlada kosa..jer to najcesce ispada uz rub cela..
Meni se kosta progustila!!! Još pada, ali mi je izraslo jako puno male pa fakat izgledam smiješno sva raščupana. Tak' da, ima nade za vas!
Sortiraj odgovore
Najstariji