Ispadanje kose nakon poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    babyboy
    01. Travanj 2015. 22:06

zebrice,kokosovog ulja imaš u skoro svakoj ljekarni. Ono je skuplje, oko 54 kn, i brzo se troši, jer je u krutom stanje pa ga moraš malo zagrijati da se rastopi.Dolazi u širokoj plastici kao krema. Ja sam ga kupila jednom i neću više jer je skupo ,zamijenit ću ga bademom ili avokadom.

Pilici
    02. Travanj 2015. 11:56

Imam bademovo doma pa cu onda ta dva mjesat(bademovo i ricinudovo) 
    Jos nekuzim puno razlike u smanjenju opadanja ali mi je kosa super mekana. Ja si ostavim noc prije nego ju ujutro opetem stavim u rep i super..

zebrica

Ren.ai
    07. Travanj 2015. 13:34

Mislim da to ne može prestat preparatima i sl ( eventualno zamaskirat i ublažit ), evo ja 3mj nakon poroda pada nakon svakog češljanja  prestrašno, stalno sam u strahu da neće malom završit  u ustima, a ja ćelava lol ..
    Od početka trudnoće do sada pijem Solgar prenatal, sada još uz Solgar i Spirulinu, uzimam puno puferiranog vitC, tako da ne može biti do hranjivih tvari, to jednostavno ima veze s hormonima i mora proć, ne može kraće od 9mj koliko je tijelo bilo u drugom stanju, i onda se oporavi i kosa i koža ( tako barem tvrde sve mame koje sam pitala )

• Nikikiki
    07. Travanj 2015. 13:55

Nakon dvije uredne trudnoće i poroda mojoj sestri je napola oslabila kosa, bila je kovrčava i gusta, sada ravna i napola rijeđa.  Sasvim slučajno se utvrdilo da ima velikih problema sa štitnjačom ;-( , a i svi ostali simptomi su se kasnije povezali na rad sa štitnjačom.

kleaiva
    07. Travanj 2015. 15:07

evo meni službeno počela otpadati nakon 3 i pol mj. od poroda...ipak mi se čini barem zasad da još nije toliko jako kao nakon prve trudnoće.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

babyboy
    07. Travanj 2015. 20:30

kod mene niikakvog pomaka, al sam primjetila novu kosicu da raste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.