I ja sam promijenila sampon, perem sa Seba medom koji je odlican i preporucuju ga dermatolozi, ali nije mi se smanjilo opadanje kose jer ono zapravo nema veze sa samponom nego hormonima iznutra. No promijenila sam vise iz razloga sto je h&s "odlican" i koristim ga godinama, ali isto tako unistava kosu, prejak je i bilo je krajnje vrijeme da ga prestanem korsititi.
Znaci opadanje moze potrajati mjesecima poslije poroda, super truper!!
Najvise poludim kad na djetetu nadem svoju kosu, na kreveticu ili igracki, aaaaaaaaaaaa!!!
Znaci kosa moze pocet otpadat nakon 2,3 mjeseca poslije poroda?
Mislila sam frizeru jer mi je kosa preeegusta pa bolje da onda odgodim to ak ce krenut otpadat :)
meni je pocela opadati cca. 2,5 mjeseca nakon poroda, sad je proslo 4 mjeseca i jos uvijek opada.
no, koliko sam cula ne dogada se to svima pa mozda tebe preskoci
Meni ce sad bit 3 mj nakon poroda a kosa mi otpada na sve strane. Ima je puno pa mi nije zao al kakvelite i vi, gadi mi se..
Joj
zebrica
Cure ja sam u ozbiljnom razmisljanju da se osisam na kratko. Ful mi se svida friz anice kovac, al trbam prikupit jos malo hrabrosti da se odlucim... . Jer ova kosa svuda oko mene mi se gadi. Evo sad smo rucali i svako malo sam nalazila svoju dlaku kraj tanjura. Fuj
Osisaj se samo ako to zaista zelis bez obzira na ispadanje kose. Ja imam kraci bob pa mi svejedno opada kosa i ima je posvuda i odvratna jeeee!!! Sva sreca da je sad vec mogu zavezat u neki jadni repic pa je tako manje ima po krevetu ili kuham... dok je bila nedovoljna za repic bilo mi je jos gore!!
Sortiraj odgovore
Najstariji