Ispadanje kose nakon poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilly6
    08. Veljača 2015. 16:27

Hahaha čitam vas i smijem se al nije smiješno jer je i meni isto tako,počela je opadati tek nakon 2mj od poroda i još uvijek opada a sad smo 7mj nakon poroda! To je užas,kose posvuda a tek kad se pere i češlja koma! I ja sam bila oćelavila u području iznad čela i sad mi je to počelo rasti i još gore strši na sve strane! Ja sam išla skratiti kosu i sad mi je malo bolje stanje,jer je valjda u fazi rasta ali opet dosta opada! Nebi me smetalo da me mali sad ne čupa pa mu sve dlake budu po rukama baš je muka!

Lilly6
    08. Veljača 2015. 16:51

Ja sam vidjela neki od Afrodite sa češnjakom haha al kao nema miris češnjaka :-) Nisam probala! 
    Frizerka mi je rekla da kupim Fitoval!

Pilici
    08. Veljača 2015. 18:09

Javi kakav je taj šampon od kopriva :)

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.