Ispadanje kose nakon poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilly6
    08. Veljača 2015. 16:27

Hahaha čitam vas i smijem se al nije smiješno jer je i meni isto tako,počela je opadati tek nakon 2mj od poroda i još uvijek opada a sad smo 7mj nakon poroda! To je užas,kose posvuda a tek kad se pere i češlja koma! I ja sam bila oćelavila u području iznad čela i sad mi je to počelo rasti i još gore strši na sve strane! Ja sam išla skratiti kosu i sad mi je malo bolje stanje,jer je valjda u fazi rasta ali opet dosta opada! Nebi me smetalo da me mali sad ne čupa pa mu sve dlake budu po rukama baš je muka!

kleaiva
    09. Veljača 2015. 14:44

Lilly

Hahaha čitam vas i smijem se al nije smiješno jer je i meni isto tako,počela je opadati tek nakon 2mj od poroda i još uvijek opada a sad smo 7mj nakon poroda! To je užas,kose posvuda a tek kad se pere i češlja koma! I ja sam bila oćelavila u području iznad čela i sad mi je to počelo rasti i još gore strši na sve strane! Ja sam išla skratiti kosu i sad mi je malo bolje stanje,jer je valjda u fazi rasta ali opet dosta opada! Nebi me smetalo da me mali sad ne čupa pa mu sve dlake budu po rukama baš je muka!

joooooj...to sam prošla nakon prve trudnoće...a sad čekam već opet da počne 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Lilly6
    08. Veljača 2015. 16:51

Ja sam vidjela neki od Afrodite sa češnjakom haha al kao nema miris češnjaka :-) Nisam probala! 
    Frizerka mi je rekla da kupim Fitoval!

Kokolina
    08. Veljača 2015. 16:55

Lilly

Ja sam vidjela neki od Afrodite sa češnjakom haha al kao nema miris češnjaka :-) Nisam probala! 

Haha, jos samo treba i da smrdim po cesnjaku 

MarijaŠ
    09. Veljača 2015. 02:33

Lilly

Koristila sam Fitoval jednom prilikom kad mi je opadala kosa jako, ne sad poslije poroda. I moja ga je mama koristila zajedno sa nekim kapsulama Fitoval i pokazao se kao super šampon... E sad, ne znam da li pali i kod ovog opadanja kose poslije poroda...

Krešimir 19.08.2014. <3

Pilici
    08. Veljača 2015. 18:09

Javi kakav je taj šampon od kopriva :)

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani