Ne znam,ja sam pocela neki Recept šampon,zeleni..hm...ne znam ni ja koliko ce vrijediti..
Ja cu probati sa Fitoval pa cemo vidjeti... Iako mi se cini da je i to samo faza koja mora proći.. Kad vidim kako mi je tanka kosa u repu, bas mi je uf...
Krešimir 19.08.2014. <3
da...moze bit...jos da znamo kak ce dugo ta faza trajat bilo bi super...
Laura 21.08.2014 :-*
Moj klinček ima 5 mjeseci. Nakon poroda sam imala kosu toliko gustu, sjajnu, ma divnu! Oduševljavala me, a sestra sa strane prijetila - uživaj dok možeš, nećeš dugo. Imala je pravo. :-( Zadnjih mjesec dana se uopće ne češljam, kosu perem svaki drugi dan, a kad je operem dođe mi da plačem jer je kada puna kose (moram, ali MORAM je odštopavati), a kad je sušim moram to činiti opet iznad kade da bih mogla opet skupiti hrpu kose koja ispada...:-( sad....imam zaliske do pola glave, repić uhvatim s kažiprstim i palcem...:-((( beskrajna tuga...Dobra je stvar što će to sve narasti, pa će biti bitke s mladom kosom, ali zasad je situacija strašna. No...proći će. Klasa optimist.
Nakon koliko otprilike vam je počela rasti kosa? I do kad je opadala? Da znam čemu da se nadam... Baš kako ti kažeš kleaiva, stalno hodam po kući sa usisavačem jer ne podnosim da mi ima tako kose na sve strane...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji