ljudi ja celavim......
ljudi ja celavim……
I ja suosjecam. kupila sam neki sampon protiv opadanja kose pa cu probati,jedina nada
ljudi ja celavim……
Također... Toliko se linjam da svoje kose pronalazim posvuda. Samo pazim da je nema oko bebe ili ne daj Bože na njoj... Stalno mi je u repu ili pletenici, ali kad god prođem kroz nju imam cijeli pramen u ruci. O češljanju da ne pričam... Jel vrijede šta ti šamponi? Kad je moja mama imala taj problem kupovala si je Fitoval šampon i pomogao joj je, ali je pitanje da li pomaže u ovako situaciji poslije poroda...
Krešimir 19.08.2014. <3
Laura 21.08.2014 :-*
Ne znam,ja sam pocela neki Recept šampon,zeleni..hm...ne znam ni ja koliko ce vrijediti..
Ja cu probati sa Fitoval pa cemo vidjeti... Iako mi se cini da je i to samo faza koja mora proći.. Kad vidim kako mi je tanka kosa u repu, bas mi je uf...
Krešimir 19.08.2014. <3
da...moze bit...jos da znamo kak ce dugo ta faza trajat bilo bi super...
Laura 21.08.2014 :-*
Moj klinček ima 5 mjeseci. Nakon poroda sam imala kosu toliko gustu, sjajnu, ma divnu! Oduševljavala me, a sestra sa strane prijetila - uživaj dok možeš, nećeš dugo. Imala je pravo. :-( Zadnjih mjesec dana se uopće ne češljam, kosu perem svaki drugi dan, a kad je operem dođe mi da plačem jer je kada puna kose (moram, ali MORAM je odštopavati), a kad je sušim moram to činiti opet iznad kade da bih mogla opet skupiti hrpu kose koja ispada...:-( sad....imam zaliske do pola glave, repić uhvatim s kažiprstim i palcem...:-((( beskrajna tuga...Dobra je stvar što će to sve narasti, pa će biti bitke s mladom kosom, ali zasad je situacija strašna. No...proći će. Klasa optimist.
Moj klinček ima 5 mjeseci. Nakon poroda sam imala kosu toliko gustu, sjajnu, ma divnu! Oduševljavala me, a sestra sa strane prijetila - uživaj dok možeš, nećeš dugo. Imala je pravo. :-( Zadnjih mjesec dana se uopće ne češljam, kosu perem svaki drugi dan, a kad je operem dođe mi da plačem jer je kada puna kose (moram, ali MORAM je odštopavati), a kad je sušim moram to činiti opet iznad kade da bih mogla opet skupiti hrpu kose koja ispada…:-( sad….imam zaliske do pola glave, repić uhvatim s kažiprstim i palcem…:-((( beskrajna tuga…Dobra je stvar što će to sve narasti, pa će biti bitke s mladom kosom, ali zasad je situacija strašna. No…proći će. Klasa optimist.
Istu priču sam proživjela nakon prve trudnoće(pogotovo to odštopavanje i sušenje nad kadom ili školjkom :) i onda usisavanje svaki dan jer inače baš ne volim nikakve dlake vidjeti), a vjerujem da ću i nakon ove
Kosa je narasla vrlo brzo, al kad je ta mlada kosa počela rasti sve je stršalo na sve strane pa sam izgledala kao neki čupavko
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Nakon koliko otprilike vam je počela rasti kosa? I do kad je opadala? Da znam čemu da se nadam... Baš kako ti kažeš kleaiva, stalno hodam po kući sa usisavačem jer ne podnosim da mi ima tako kose na sve strane...
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji