Ispadanje kose nakon poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stina
    16. Listopad 2014. 23:34

Inace nisam nikada imala problema s kosom, ali tocno 3 mj nakon poroda je pocela jako opadati. Sada je proslo 5mj i dosta se smirilo, ali opet sam trudna pa je to valjda to

Tina0208
    25. Listopad 2014. 15:51

ili ju vezi u rep... ja imam kosu do guze i ne pada mi na pamet sisati je...

Laura 21.08.2014 :-*

• lady_in_red
    27. Listopad 2014. 19:25

ono što mi ne poispada, to će mi dijete počupati. Svežem kosu u rep i on stalno čeprka oko vrata, oko ušiju i navuče pramen van. Stavljala sam čak i maramu preko kose ali badava, toliko dugo kopka dok ne nađe, a da ne pričam koliko bude ljut kada ne može do kose zbog marame.. ;)

MarijaŠ
    27. Listopad 2014. 20:37

Ja svoju redovito vežem ili u rep, pletenicu, pundzu, bilo sto, je opcenito ne bih da mu dođe u rukice. Jer rukice ide u usta i tak... 
    Moja je počela pomalo opadati, ali samo par vlasi, pa čak mislim da mi je to ono klasično kad se kosa mijenja par puta godišnje...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Bbobina
    28. Listopad 2014. 09:53

meni je kosa otpadala užasno, uz rub glave najviše, imala sam rupu vidljivu, prestravila sam se.nema veze s vitaminima jer sam ih stalno pila.i je, odmah je rasla i mlada kosa što mi je izgledalo isto grozno.no prođe s vremenom, nakon par mjeseci...to je zapravo poanta priče, prođe :)

toothfairy
    28. Listopad 2014. 16:45

Meni isto otpada kosa,4 mjeseca od poroda, užas, linjam se ko čuko, nadam se da neću još dugo

kleaiva
    25. Studeni 2014. 17:57

narasti će nova, jedino što je taj prijelazni period ustvari baš neugodan. Ja sam imala osjećaj da stalno svi bulje u moju mladu kosu koja je strsala na sve strane

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.