Inace nisam nikada imala problema s kosom, ali tocno 3 mj nakon poroda je pocela jako opadati. Sada je proslo 5mj i dosta se smirilo, ali opet sam trudna pa je to valjda to
ili ju vezi u rep... ja imam kosu do guze i ne pada mi na pamet sisati je...
Laura 21.08.2014 :-*
ono što mi ne poispada, to će mi dijete počupati. Svežem kosu u rep i on stalno čeprka oko vrata, oko ušiju i navuče pramen van. Stavljala sam čak i maramu preko kose ali badava, toliko dugo kopka dok ne nađe, a da ne pričam koliko bude ljut kada ne može do kose zbog marame.. ;)
Ja svoju redovito vežem ili u rep, pletenicu, pundzu, bilo sto, je opcenito ne bih da mu dođe u rukice. Jer rukice ide u usta i tak...
Moja je počela pomalo opadati, ali samo par vlasi, pa čak mislim da mi je to ono klasično kad se kosa mijenja par puta godišnje...
Krešimir 19.08.2014. <3
meni je kosa otpadala užasno, uz rub glave najviše, imala sam rupu vidljivu, prestravila sam se.nema veze s vitaminima jer sam ih stalno pila.i je, odmah je rasla i mlada kosa što mi je izgledalo isto grozno.no prođe s vremenom, nakon par mjeseci...to je zapravo poanta priče, prođe :)
Meni isto otpada kosa,4 mjeseca od poroda, užas, linjam se ko čuko, nadam se da neću još dugo
narasti će nova, jedino što je taj prijelazni period ustvari baš neugodan. Ja sam imala osjećaj da stalno svi bulje u moju mladu kosu koja je strsala na sve strane
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji