A da, to sam se pomirila s cinjenicom da nis od ovog ciklusa... sve smo strasno nestrpljive! :)
Pa normalno kad je dan kao mjesec... Pogotovo kad smo uplasene, nervozne, uzbuđene, tužne i sve ostalo...
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
A jos gore kad su oko tebe sve trudnice. Meni jos jedna kolegica s posla trudna. Imam osjecaj da se svi oko mene samo pogledaju i zatrudne a mi tu nikak i nikak... 😟😟
Hahha da... Znam da zvuci kao klišej, ali glavu gore, bit će...
Bluegirl jesi ti već dugo u svemu?
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Pa i nisam tolko. U sijecnju smo krenuli pa dok smo polako povadili nalaze i sve tek smo u lipnju isli na prvu inseminaciju. Dali smo si jos malo vremena jer su se hormoni normalizirali, jajovodi prohodni pa smo probali prirodno al kak nije islo odlucili probat inseminaciju. I tak nas eto do prvog ivf.
Swift zao mi je radi M. Znam da niie bas bajno preskakat cikluse nama..al eto prodje i to. Ja sam preskocila jedan, pa sada radi spleta okolnosti i drugi preskacem..vec sam pri kraju M. Sad se nadam stic briseve sve rijesit pa nadam se krenut. Blue drzim fige za cetvrtak :)! Summer drzi se :)! Navijam cure
Pozdrav curee! Evo da se i ja malo javim.Danas bila na VV hormoni sasvim ok i krecemo s postupkom inseminacije! Danas sam počela sa klomifenima 2×1 tabletu...u ponedjeljak opet gore...Dali netko zna koliko vrijedi D1 uputnica? Danas sam im donjela D1 uputnicu za MPO postupak i nisu mi rekli dali za sljedeci put kad dodem znaci pon. Dali trebam donjet novu uputnicu? Predpostavljam da to krečem na folikulometriju pa sad neznam dali ta uputnica jedna pokriva sve ili svaki put kad dolazim trebam novu? Kasno sam se sjetila da ih pitam a i danas au gore svi vidno nabrijani bili pa sam jedva cekala izletit!🤔🤔🤔
Ja sam im donijela jednu D1 uputnicu na prvu folikulometriju i ta mi je bila i za postupak.
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Ja sam im donijela jednu D1 uputnicu na prvu folikulometriju i ta mi je bila i za postupak.
Ja sam danas bila na UZV 3 dan ciklusa mi je i danas sam donjela D1 valjda onda to vrijedi sad skroz...cak mi nisu dali nalaz od danas kako su inace davali,vec su mi vratili nalaz od zadnji put...tak da sam malo zbunjena danas...
Mislim da vrijedi inace bi rekli, valjda 😄
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Sortiraj odgovore
Najstariji