Da cure,obje ivf..
I objema je prvi put...krenule polako pa cemo vidjet kako ce bit🤞😊
Za sad se bas pozitivno osjecam,nadam se da ce tako i ostat..
nemasekirancije evo zelim ti da se cim prije rijesis toga i da i ti polako krenes u novi postupak🤞😍
victoria kako si ti?
Uf o pikama jos ne razmisljam a o neuspjehu niti necu. Ovo ce nam i tebi i meni bit dobitno 😊 drago mi je da ne rade bez anestezije al ne kuzin zasto se kod nas nikakvi nalazi ne rade. A mislim da cu i ja uzet anesteziju jer me previse strah te boli i svega toga.
Haha,ma ni ne moras dok ne dodjes do njih...😉eto ja krenula vec,i stvarno nije za sad nista strasno i naravno da me dragi pika jer ja ne mogu i dok zavrsi moj komentar bude uvijek da kako mi nije jasno kako narkici mogu sami sebe pikat,fuuj🙈🙈😂😂😂
Ako osjecas da trebas narkozu ili ako ti bude tako lakse onda uzmi mislim da ti me moze stetit a bit ce ti lakse podnjet op,meni ce ovo sad bit prvi put da primim narkozu i nezz kako cu reagirat na nju(nadam se da ne ko moja sestra,ona je bila luda😂😂😂)ma bitno samo da mi olaksa sve to😊
Jel u hr.anestezija skupa?🤔
Ja mislim da cu se sama morat pikat jer mislim da muz nece doc jos s posla u to doba. A anestezija je kod mene u klinici 1 000 kn. Al kad ne placamo postupak mislim da cemo to uzet. Osim ako ne bude stvarno malo folikula. Al ako sam samo s 5 klomifena dobila po 2 velika mislim da cu s 10 klomifena i injekcijama sigurno vise 🤞🤞
I ja sam jako optimisticna i uzbudena al me i strah toga da se necu onda poslije previse razocarat ako bude neuspjesno. 😥
Bila na dogovoru za AIF, dobila Gonal f od 2dc, UZV 8dc. tako da i ja počinjem s pikicama. Neobično za ovaj postupak ali dobro... nadam se najboljem
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Bila na dogovoru za AIF, dobila Gonal f od 2dc, UZV 8dc. tako da i ja počinjem s pikicama. Neobično za ovaj postupak ali dobro… nadam se najboljem
Sretno :)! Blue i summer sve nam pisite :)!!!!
Također! Da smo za Božić sve poduplane 😉
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Naravno. Meni evo drugi dan duple doze klomifena. Cekam nestrpljivo vikend da vidimo kak se stanje razvija i kaj cemo s pikicama. Opet se tjedan oduzio i nikak da dode vikend. 😥
Naravno. Meni evo drugi dan duple doze klomifena. Cekam nestrpljivo vikend da vidimo kak se stanje razvija i kaj cemo s pikicama. Opet se tjedan oduzio i nikak da dode vikend. 😥
Kakvi su ti planovi za bolovanje? Kada ces ga otvarati? To ne najvise radi posla muci
Sortiraj odgovore
Najstariji