Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    12. Listopad 2018. 16:31

Hahaha,a jbg tak je ispalo sad😂😂
    Da da,ako sutra krene crveno onda u pon idem na prvi uzv..i onda dalje kako vec ide..vec sam i zaboravila  sta je reko kolko sam ju cekala🙈

hejbaburibu
    12. Listopad 2018. 18:02

Cure evo da vam se javim... za početak želim svima uspješan idući postupak 💪🏻
    a onima koji čekaju betu veliki brojček 🤞🏻
    Ja sam obavila HSG i nalazi su dobri. Nije jako boljelo ali da bi išla ponovno - ne bi!  
    Nadam se inseminsaciji idući ciklus ali me malo brine antibiotik koji moram piti nakon HSGa... da li ste vi dobile slicnu terapiju i ako jeste da li ste isle u postupak idući ciklus ili ste cekale?

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Bluegirl
    12. Listopad 2018. 21:08

Summer4 super onda cemo vise manje se pratit. Ja trebam dobit u ponedjeljak. Daj  boze da cemo imat srece, sad smo jace, idemo skupa 😁
    Hejbaburibu drago mi je da je sve ok. Al za tablete ti ne mogu rec, nisam nista morala pit nakon toga. Koliko dugo ih moras pit? Ja mislim da mozes u postupak, al nemrem sa sigurnoscu rec kad eto nisam bila u toj situaciji 🤔 nadam se da neces zbog tableta propustit ciklus 🤞

summer4
    12. Listopad 2018. 21:11

Da...sad cemo se jos vise bodrit🤗
    Ja sad sam drzim 🤞 da dobijem sutra

hejbaburibu
    13. Listopad 2018. 17:11

Bluegirl pijem ih 5 dana.. m bi trebala doci tek 27.10. tak da se ipak nadam da ce proci dovoljno vremena.
    Blue i summer vi ste na IVF u idućem postupku?

Bluegirl
    13. Listopad 2018. 18:13

Ma onda ce ti proc dovoljno vremena. Mislim da se ne trebas brinut. 😉 da, da ivf... nadajmo se s vise srece. 😥

hejbaburibu
    13. Listopad 2018. 18:19

Držim fige da bude posljednji 🤞🏻

summer4
    13. Listopad 2018. 19:11

Da da i meni prvi,nadam se i posljednji🤞

• medi89
    13. Listopad 2018. 19:24

Curke evo i mene ja treba da dobijem u pomedeljak ali sad evo sa hitne stigla... Jucer mi je mucno i unorno cijeli dan i navece cijelo vrijeme se budom jer sam imala vrtoglavice i danas cijeli dan glavobolje i morala s na hitnu kad tamo lik laze moguca je tridnoca sa niskim pritiskom 90/60 i ovo sve ostalo uz to napuham stomak i neko probadanje ovih zadnjih dana onda mi temp mjerio ali ispod pazuha je 36 pa me to brine sta vi mislite? 

Želim male bebane <3 <3 <3

Bluegirl
    13. Listopad 2018. 20:57

Daj boze 🤞🤞🤞 ne mogz nis drugo komentirat jer stvarno nisam pametna. Mozda da probas napravit test? Ako bi u ponedjeljak trebala dobit vjerujem da bi vec pokazao. 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.