Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • medi89
    10. Listopad 2018. 14:24

Victoria tako mi je zao i ja cekam evo da vidim hocu li dobiti za 5 dana ali posto svaki put ja imam sve siptome kao dda sam trudna ili nesto novo sto me ubijedi ne znam, jedno znam da ti je tesko ali drzi se svaki mjesec novi je nasa nova nada bitno je da se borimo i to ce siplatiti jednom, vjeruj mi da hoce 

Želim male bebane <3 <3 <3

Bluegirl
    10. Listopad 2018. 15:52

Ajme bas mi je zao ☹☹☹☹ drzi se, znam da ti je tesko sad i vjerujem da ti dode da sve ostavis al polako. Vjerujem da ce bit dobro sve na kraju. Samo trebamo bit strpljive, sto znam da nam niti jednoj ne ide od ruke. Uspjet ces kad tad ❤❤❤😘

Bluegirl
    10. Listopad 2018. 16:00

Nemasekirancije citam tamo na drugoj temi tebe i grizli. Ti znaci uzimas novalac i uz to ces jos l karnitin iz dm? Ja sam ga danas kupila pa da muz i ja pijemo ali vidim da te kapsule imaju b vitamin koji ima i u novalacu pa me strah da ga ne bude previse. 🤔 ne znam kaj se moze dogodit i dal se kaj moze dogodit. Muz nek pije svaki dan a ja sam mislila mozda svaki drugi ako to ima smisla 😥😥

• nemasekirancije
    10. Listopad 2018. 18:43

Bluegirl

Nemasekirancijecitam tamo na drugoj temi tebe i grizli. Ti znaci uzimas novalac i uz to ces jos l karnitin iz dm? Ja sam ga danas kupila pa da muz i ja pijemo ali vidim da te kapsule imaju b vitamin koji ima i u novalacu pa me strah da ga ne bude previse. 🤔 ne znam kaj se moze dogodit i dal se kaj moze dogodit. Muz nek pije svaki dan a ja sam mislila mozda svaki drugi ako to ima smisla 😥😥

Hmmm pa onda bas i necu. A koliko se moze dnevno b vitamina uzimati?

Bluegirl
    10. Listopad 2018. 19:23

nemasekirancije

Bluegirl

Nemasekirancijecitam tamo na drugoj temi tebe i grizli. Ti znaci uzimas novalac i uz to ces jos l karnitin iz dm? Ja sam ga danas kupila pa da muz i ja pijemo ali vidim da te kapsule imaju b vitamin koji ima i u novalacu pa me strah da ga ne bude previse. 🤔 ne znam kaj se moze dogodit i dal se kaj moze dogodit. Muz nek pije svaki dan a ja sam mislila mozda svaki drugi ako to ima smisla 😥😥

Nemam pojma. Budem probala malo proucit to jos.

• victoria
    10. Listopad 2018. 20:00

Hvala svima na lijepim rijecima drage moje ♥️♥️ Par dana malo odtugovati i idemo dalje :))) 
    Ja vise necu u split, sutra cu im javiti da je test negativan i idem od sada u Prag u PFC kliniku.. danas sam ih zvala dobit cu svog koordinatora koji ce voditi brigu o meni i mom slucaju zvat ce me sutra ili prekosutra.... :)))) nasa sestra se javila, a i nasa je doktorica tako da super :))) javim cim budem imala vise informacija :)) 

Netko me pitao za moj slucaj, ukratko..
    Evo 2 godine bez pomaka...
    Igrom slucaja prije 15 tak godina mi sa slijepim crijevom uklonili i desni jajnik, to su mi vidjeli lapraskopski.. pila sam 3 mjeseca klomifene i prirodno pokusavali ali nista. tako da sad imam samo jedan jajnik, nemam prirodne ovulacije, ali ima redovne cikluse... prosli mjesec radila inseminaciju uz terapiju letrotzola ali ocito bezuspjesno :))) sad cu odmah na Ivf :)

• nemasekirancije
    10. Listopad 2018. 20:29

victoria

Hvala svima na lijepim rijecima drage moje ♥️♥️ Par dana malo odtugovati i idemo dalje :)))
    Ja vise necu u split, sutra cu im javiti da je test negativan i idem od sada u Prag u PFC kliniku.. danas sam ih zvala dobit cu svog koordinatora koji ce voditi brigu o meni i mom slucaju zvat ce me sutra ili prekosutra…. :)))) nasa sestra se javila, a i nasa je doktorica tako da super :))) javim cim budem imala vise informacija :))

Netko me pitao za moj slucaj, ukratko..
    Evo 2 godine bez pomaka…
    Igrom slucaja prije 15 tak godina mi sa slijepim crijevom uklonili i desni jajnik, to su mi vidjeli lapraskopski.. pila sam 3 mjeseca klomifene i prirodno pokusavali ali nista. tako da sad imam samo jedan jajnik, nemam prirodne ovulacije, ali ima redovne cikluse… prosli mjesec radila inseminaciju uz terapiju letrotzola ali ocito bezuspjesno :))) sad cu odmah na Ivf :)

Kakva je cijena postupka tamo? Kako ces odlaziti tamo na preglede? Kako to sve izgleda?

• nemasekirancije
    10. Listopad 2018. 20:30

Bluegirl

nemasekirancije

Bluegirl

Nemam pojma. Budem probala malo proucit to jos.

Javi kad saznas.

• victoria
    10. Listopad 2018. 20:32

Javim sve cim budem znala, nisu mi preko mobitela danas nista htjeli reci jer se javila sestra sa saltera ali ce me sutra nazvat druga sestra s kojom cu se dalje dogovarat pa sve javim cim saznam :) cak imaju i hotele koji suraduju s njima i imas popuste kao pacijent :))

Bluegirl
    10. Listopad 2018. 20:56

Nemasekirancije kazu ovako:Vitamini B skupine topivi su u vodi tako da se previsok unos uglavnom izlučuje mokraćom, ali to ne pruža sigurnost kod uzimanja previsokih doza. Ima tablica sa preporucenom dnevnom dozom koja je ona koju unosimo novalacom. U toj tablici se nalazi i najveci dnevni dopusteni unos koji je jos uvijek veci kad zbrojim novalac i l karnitin kapsule. Mislim da cu ga ja pit eventualno svaki drugi dan onda da bas ne pretjeram. Zao mi je sad kaj nisam ranije to proucila al nema veze pit ce muz.
    Victoria drago mi je da si nasla kliniku. Stvano sam cula dobre stvari o pragu. Drzim fige da bude uspjesnije nego kod nas. 🤞 Javljaj nam kak ide, bas me zanima kak oni rade i koja pravila imaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.