Bluegirl ja nikako nisam. Mjerila temp. Ovaj mjesec ali ako. Je ispod pazuha 36 onda je stepen vise oralno pa bi znacilo da je 37 sta mislite je li to ok?
Želim male bebane <3 <3 <3
Ne znam ti za temperaturu. Ja ju mjerim al sam svjesna da ne radim dobro jer ne mjerim uvijek u isto vrijeme. A dal se toliko razlikuje temperatura kad mjeris ispod pazuha i u ustima to ti stvarno ne znam jer nisam nikad probala. Al mislim da ti je najbolje test napravit. Meni jucer bio negativan i evo danas dobila. Ili se probaj strpit jos do sutra. Stvarno ti zelim da test bude pozitivan. Ne mogu ti nista ovak komentirat jer ne znam. Mogu se samo nadat s tobom i drzat ti fige da je to to 😗🤞
Ja nemam pojma iskreno o temp,nikad nisam isla zatim,tako da nebi znala..sorry
Bluegirl jesi dobila? Jesi bila kod dr?
Ja nemam pojma iskreno o temp,nikad nisam isla zatim,tako da nebi znala..sorry
Bluegirl jesi dobila? Jesi bila kod dr?
Dobila jucer, iznenadila me dan ranije. A evo sad idemo doktorici vidjet kakvo je stanje. Tak mi je koma kaj danas moram na uzv. Bas mi je jako i svasta nesto izlazi 🤢🤢 a ti?
Obavili uzv. Sve je ok. Od sutra pijem klomifene pa za vikend na uzv opet pa cemo vidjet koliko injekcija i kad ce bit stoperica i postupak.
Dobila jucer, iznenadila me dan ranije. A evo sad idemo doktorici vidjet kakvo je stanje. Tak mi je koma kaj danas moram na uzv. Bas mi je jako i svasta nesto izlazi 🤢🤢 a ti?
Meni uvijek ide jako i isto svasta 😂🙈
Al eto doktor je to tako strucno i brzo obavio da ni neznam kako je sonda izgledala nakon sta je bio gotov😂😂
Super draga i za mene kaze doktor da je sve lijepo i ok tako da danas pocinjem sa pikama..i onda u ponedjeljak idem opet tamo i onda cu cut kako i sta dalje,i odmah moram obavit razgovor sa anesteziologom..😊
Vidis ja s anesteziologom nemam nis. Samo najkasnije dan prije punkcije javim da bi anesteziju. Kaze da je to tolko blago sa ne trebam nikakve pretrage radit. Moram priznat da me strah tog. Ne znam jel me vise strah anestezije ili punkcije bez anestezije 😁
Vidis ja s anesteziologom nemam nis. Samo najkasnije dan prije punkcije javim da bi anesteziju. Kaze da je to tolko blago sa ne trebam nikakve pretrage radit. Moram priznat da me strah tog. Ne znam jel me vise strah anestezije ili punkcije bez anestezije 😁
Evo prva pika rijesena🤗 kolko je ovo lakse od stoperice i nikako nisam nista osjetila...
Mene nije toga strah,mene je samo neuspjeha strah,al pokusavam ne mislit na to..
A sta se narkoze tice, on je meni odmah reko da oni to ne rade bez narkoze,da boli i da on to nikako nebi radio bez narkoze..tako da se uopce ne brinem oko toga
Uf o pikama jos ne razmisljam a o neuspjehu niti necu. Ovo ce nam i tebi i meni bit dobitno 😊 drago mi je da ne rade bez anestezije al ne kuzin zasto se kod nas nikakvi nalazi ne rade. A mislim da cu i ja uzet anesteziju jer me previse strah te boli i svega toga.
Blue i summer ma ovo su vam dobitne ja sam sigurna :)!!!! Obje ivf?? Ja sam malo odmarala od foruma. Dobila gljivice cini se pa sam na vaginaletama 3 dana. Idem ovaj tj do svoje gin po uputnicu novu i da ju trazim da me pogleda dal je sve cisto, ko ce htjeti.
Sortiraj odgovore
Najstariji