Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • victoria
    09. Listopad 2018. 12:37

Summer najgore je kad bas zelis da dode a ona nikako... a da zelis da mamo okasni dosla bi tocno ko sat 😤😤

summer4
    09. Listopad 2018. 12:48

Ma onda bi dosla i ranije 🙄🙄🙄🙄🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Bluegirl
    09. Listopad 2018. 13:25

Medi89 mislim da je jos prerano da bi bila trudnoca. Moze bit od stoperice. Ja se iskreno ne sjecam i nisam bas pratila poslje stoperice kaj se dogada jer sam bila previse nervozna zbog postupka 😥 joj bilo bi lijepo da 15.skupa stavimo slike pozitivnìh testica 🤗🤗🤞🤞
    Victoria stvarno se  nadam da ce bit pozitivan test. Drzim fige ko i summer4  da konacno dobije 🤞🤞

• Mala_martina1990
    09. Listopad 2018. 16:34

Pozdrav cure! Ja i suprug danas bili na Vuku,ja vadila hormone a on speemiogram...muž je znaci u 5mj radio spermiogram u Osijeku i nalaz je bio onako loš ispod normalne granice,danas na Vuku nalaz Odličan tako doktorica kaže,čak preko 50% pokretnih i bas smo ostali iznenađeni...doktorica mi je rekla da dodem sljedeči ciklus,točnije 3dc i ako mi tad budu hormoni dobri krečemo s insemimacijom...nadam se nekok pozitivi iako znam da su šanse male...pozdravv svimaa i svima želim svu sreću svijeta!!!😘😘😘😘

Bluegirl
    09. Listopad 2018. 16:51

Pozdrav. Super za spermiogram! Drago mi je da se popravio nalaz. 😁😁 Sretno i drzim fige da sve bude dobro i da imate srece sa inseminacijom 😊🤞🤞

• nemasekirancije
    09. Listopad 2018. 20:28

Mala_martina1990

Pozdrav cure! Ja i suprug danas bili na Vuku,ja vadila hormone a on speemiogram…muž je znaci u 5mj radio spermiogram u Osijeku i nalaz je bio onako loš ispod normalne granice,danas na Vuku nalaz Odličan tako doktorica kaže,čak preko 50% pokretnih i bas smo ostali iznenađeni…doktorica mi je rekla da dodem sljedeči ciklus,točnije 3dc i ako mi tad budu hormoni dobri krečemo s insemimacijom…nadam se nekok pozitivi iako znam da su šanse male…pozdravv svimaa i svima želim svu sreću svijeta!!!😘😘😘😘

Odlicno cestitam i sretno :)!
    Summer neka sad dodje da krenete na miru opet ;)!
    Medi meni djeluje to rano..to sve moze biti od stoperice, al svakako drzim fige.
    Victoria sretnoooo sutra i javi nam 😘

• victoria
    10. Listopad 2018. 08:43

TEST NEGATIVAN 😑😤😤

• Mala_martina1990
    10. Listopad 2018. 08:53

victoria

TEST NEGATIVAN 😑😤😤

Victoria baš mi je žaoo,vas sam pratila i čekala vaš rezultat!!! Glavu gore,nema odustajanja idemo dalje! 😘😘 a koji je vas problem ako smijem znati?

summer4
    10. Listopad 2018. 10:10

Bas mi je zao draga...ali to je tek pocetak..drzi se..nemoj tonuti,probaj bit pozitivna😘😘

• nemasekirancije
    10. Listopad 2018. 10:38

Zao mi je victoria. Ne sekiraj se samo pozitivno dalje 😍 kada im javis javi kaj su ti rekli kad ides opet. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.