Nebi bilo dobro da dode ranije. Treba mi doc 15. i tad sam narucena za nulti ultrazvuk. Ak mi dode ranije necu moc obavit taj uz i gubim ciklus. Bez njega ne mogu u postupak. 😞
Aha nisam znala da moras 1dc doc...ali pa ne mogu ti onda i uzv pomjerit ko sto dobijes m?🤔
Onda ti drzim 🤞 da ne dobijes prije 15.
Radila sam dvije inseminacije kod njih i sad se spremamo na ivf.
Ma stvar je u tome kaj se trebas narucit. Ne znam da ih nazovem tipa sutra da sam dobila dal bi me imali kud ugurat na uzv. Ovak po zadnjih par ciklusa taman bi 15.trebala dobit pa ono dan dva prije i kasnije ne igraju ulogu. Ne mora bit 1dc moze bit par dana ranije i do 3.dc. al kazem ak dobijem ranije ne znam dal bi me uspjeli primit. Mozda i bi al nebi se htjela nac u toj situaciji. 😞 al dobro mislim da nec doc ranije. Iako me jutros bolio trbuh ko da trebam dobit. A stvarno ne pratim nista, nikakve simptome. Vjerujem da nam se nece prirodno posrecit pa... a sad zasto me zabolilo ko to zna. 😥
MBluegirl ja cu nakon testa zvati Ivf Zagreb pa cu tamo probati dalje... split mi je bas daleko 😞
Ako mi je inseminacija bila 26.09. kad mi spada 14 dan poslije postupka 🧐 srijeda il cetvrtak?
Ma najbolje je o nicem razmisljat jer vjerovatno je to nas sve tako i bolilo prije nego smo pocele raditi na djetetu ali tad nismo pratile sve sitnice, žiganja, probadanja, kašnjena i slicno... meni je vec muka kad se sjetim da cu i za drugi djete prolaziti sve ovo 😑😑
Meni je doktorica rekla koji dan mi pada 14. Tebi bi to trebalo bit sutra, po tome kak su meni govorile. Ma ja isto mislim da smo mi to sve osjecale i prije al nismo razmisljale o tome i nismo davale nikakvu vaznost ak nas je malo zabolilo i slicno. Al tesko se sad i opustit i ne pratit sve to. Ma ja mislim da ce za drugo dijete bit lakse. Iskreno se nadam da ce nam svima nakon ivd ostat smrznutih pa da cemo imat samo transfer 😊 iako kod tebe jos uvijek postoji sansa da je inseminacija uspjela. 😁
Da ali ovdje zaista znam da necete povjerovati nije bolje…. sama sam morala inzistirat da mi vade hormone na moju ruku sve sam sama platila, stavili su me na hormonsku terapiju 3 mjeseca bez folikulometrije.. na uzas… ja sam pokusala prosli mjesec inseminaciju, za dva dana pravim test ali mislim da nismo uspjeli pa bi sad odma na umjetnu …
Ovako U Bosni u Sarajevu imas klinku Bahceci ta klinika biljezi najbolje stope trudnoca rasturaju doktori su iz Turske i tu mozda imas najvece sasne, poslje njih je klinika u Pragu za koju sam isto cula...
Želim male bebane <3 <3 <3
Zenice moje , ja ne znam sta se meni desava u stomaku naime stopericu sam primila 03.10, pukla je 04.10 u 21h imali ciljane odnose ja sada vec dva dana imam bolove cudne u stomaku probadanja stalna i u kicmu mi ide ali bas bol kao nikada do sad, cicke su osjetljive znaci uzas, a stomak je napuhan uhhh...znam da to sve moze biti i ne mora biti trudnoca ali pitam vas jeste li imale kakvo iskustvo poslje stoperice ovako ko ja ?
Radila sam dvije inseminacije kod njih i sad se spremamo na ivf.
Ma stvar je u tome kaj se trebas narucit. Ne znam da ih nazovem tipa sutra da sam dobila dal bi me imali kud ugurat na uzv. Ovak po zadnjih par ciklusa taman bi 15.trebala dobit pa ono dan dva prije i kasnije ne igraju ulogu. Ne mora bit 1dc moze bit par dana ranije i do 3.dc. al kazem ak dobijem ranije ne znam dal bi me uspjeli primit. Mozda i bi al nebi se htjela nac u toj situaciji. 😞 al dobro mislim da nec doc ranije. Iako me jutros bolio trbuh ko da trebam dobit. A stvarno ne pratim nista, nikakve simptome. Vjerujem da nam se nece prirodno posrecit pa… a sad zasto me zabolilo ko to zna. 😥
I ja očekujem 15... nadam se da necemo dobiti vješticu...
Evo mene vratila se od doktora...dobila sam pak tablete da si to popravim...a kasnije ce me jos moj doktor nazvat da dogovorimo oce mi jos nesto dat da poticanje ovog govna (oprostite na izrazu🙈) ili cemo jos par dana pricekat...
Sta se postupka tice..smijemo u postupak samo trebam dobit🤞
A nece doc i nece,i nece i nece...bas je 🐖 natljiva🤬😤
Bluegirl znaci onda ujutro prije posla pravim test da me baci odma u trans 🤪🤪 ma da to i ja znam po sebi sve mi je i prije bilo ali nikad nisam isla za tim 😅 sve smo mi poludile pomalo 🤣
Medi89 da zaista bi onda ja mogla ici na umjetnu u Prag bas sam procitala da tamo ima nasa medicinska sestra :)
Sortiraj odgovore
Najstariji