Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • medi89
    08. Listopad 2018. 10:33

summer4

medi89

Znam :( Nema puno uspjelih pokušaja ali razmišljam kod muža je sperma savršena i kod mene nema nikakvih većih problema pa mozda nesto malo fali ajdi da pokusam sve ali vec gubim strpljenje i nadui, sto se rtice svega ovog ne nadam se uopce…Kako je kod Vas ?

Onda vam mozda uspije posto nemate neki veci problem..bas se nadam za tebe🤞
    Kod mog m je sprema jako losa,nadam se da se popravlja tim tabletama sta sad trosi,a za mene dr.kaze da je ovako sve super..jedino sta mi stitnjaca ne radi dobro,al to reguliram tabletama i evo sad novo da mi nalaz od secera nije dobar pa cu i za to morat uzimat tablete,ahh neznam vise ni sama kako ce ovo sve zavrsit😞😞😞

Draga muz nek ti jede svaki dan orahe, bademe, svo suho voće jer def ce mu pomoci , sto se tebe tice siofor ti je dobar za to sto imas secer a sifor kao nuspojavu daje trudnocu pa vdii sa doktorkom da to pokusas... nama je sada kad smo bili , bilo fino zuto tijeli od pucanja folikula i moj doktor je odlucio da imamo ciljane odnose nije radio umetanje sperem unutra jer kaze nema potrebe za tim pa cemo vidjet , ne znam kako sam uspjela ostati trudna prvi purta li bila sam na moru nisam nista pratila nisam se zamarala uzivala i eto , mislim da tako sve trebamo, ali jako je tesko...

Želim male bebane <3 <3 <3

summer4
    08. Listopad 2018. 11:28

Ok tnx...za sebe moram prvo vidit sve sa njim..sutra moram do njega zbog tih nalaza pa cu vidid kolko ke lose.

summer4
    08. Listopad 2018. 11:29

Neznam ni pisat vise😂😂😂 vidit * je* 😂😂😂

• victoria
    08. Listopad 2018. 14:05

Joj da nam je tko rekao da ce nam ovo biti problem i sa cemo gubiti zivce svaki mjesec mislila bi da je lud😆 uvijek sam mislila da se bas nama to ne moze desiti i da ta neplodnost nije toliko cesta... 

Ja cu se javiti svakako s rezultatom testa, u cetvrtak mi je 14ti dan od postupka pa onda se javim :))) 

Koja je po Vasem misljenju najbolja privatna klinika za neplodnost u hrv? 
    Ja sam isla do sad u Cito Split ali posto sam iz Austrije voljela bi dalje ici u Zg ako sad nismo uspjeli na umjetnu pa neznam da li je bolje ipak da ostanem u St ili da idem za Zg? Hvala ☺️

• medi89
    08. Listopad 2018. 14:46

victoria

Joj da nam je tko rekao da ce nam ovo biti problem i sa cemo gubiti zivce svaki mjesec mislila bi da je lud😆 uvijek sam mislila da se bas nama to ne moze desiti i da ta neplodnost nije toliko cesta…

Ja cu se javiti svakako s rezultatom testa, u cetvrtak mi je 14ti dan od postupka pa onda se javim :)))

Ja sam isla do sad u Cito Split ali posto sam iz Austrije voljela bi dalje ici u Zg ako sad nismo uspjeli na umjetnu pa neznam da li je bolje ipak da ostanem u St ili da idem za Zg? Hvala ☺️

Ti imas drzavljanstvo od Austrije zar tamo nisu bolji doktori ? I na kojem si ti postupku bila, sorry ne mogu pohvatati sve na poslu sam i tipkam ... :)

Želim male bebane <3 <3 <3

• victoria
    08. Listopad 2018. 14:51

Da ali ovdje zaista znam da necete povjerovati nije bolje.... sama sam morala inzistirat da mi vade hormone na moju ruku sve sam sama platila, stavili su me na hormonsku terapiju 3 mjeseca bez folikulometrije.. na uzas... ja sam pokusala prosli mjesec inseminaciju, za dva dana pravim test ali mislim da nismo uspjeli pa bi sad odma na umjetnu ...

Bluegirl
    08. Listopad 2018. 16:21

summer4

Bluegirl pa nije ti bolje da ti dodje ranije? Mislim ak ti dodje ranije, ranije ces u postupak,ili?🤔
    Ahh,nezz sta da kazem…pokusavam ne mislit na to dal ce doc,kad ce doc pa da se jos i zbog toga ne stresiram,al nejde mi bas..uvijek dok idem piskit virim dal je mozda dosla..nezz vise sta da radim😏😏😏

Nebi bilo dobro da dode ranije. Treba mi doc 15. i tad sam narucena za nulti ultrazvuk. Ak mi dode ranije necu moc obavit taj uz i gubim ciklus. Bez njega ne mogu u postupak. 😞

Bluegirl
    08. Listopad 2018. 16:25

victoria

Joj da nam je tko rekao da ce nam ovo biti problem i sa cemo gubiti zivce svaki mjesec mislila bi da je lud😆 uvijek sam mislila da se bas nama to ne moze desiti i da ta neplodnost nije toliko cesta…

Ja sam u Betaplus. A cula sam da je IVF klinika u zg super. Bas se tak zove. Frendica je rekla da je njezina frendica bila negdje drugdje i nije im uspjelo a kad je dosla tamo uspjelo od prve. Ne mora bit da je zbog klinike, mozda se jednostavno poklopilo kaj se trebalo. Al eto ja znam za te dvije privatne.

• victoria
    08. Listopad 2018. 16:27

Bluegirl  kako si ti zadovoljna u Beti? :)

Bluegirl
    08. Listopad 2018. 17:39

Super su mi. Sve se moze dogovorit, idu ti na ruku kod narucivanja, vjerujem doktorici da zna kaj radi. Realno na prvim konzultacijama je vec vise znala o meni nego moja ginekologica. Sve sam tam obavila. Kod samog postupka sestra je s nama u sobi i cijelo vrijeme te smiruje, zena me  doslovno primila za ruku da mi bude lakse. I stvarno smo obavili sve pretrage prije nego smo usli u postupak. Dok nisu svi hormoni bili pod kontrolom nismo ni razgovarali o postupcima. Same pohvale od mene. A to sto nam nije uspjelo stvarno ne smatram da ima veze s njima i da bi negdje drugdje bilo uspjesnij.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.