Nama je doktorica rekla kao da mozemo mi jos na inseminaciju da ima sanse al smo se muz i ja odmah poceli smijat i odmahivat glavom da nema sanse tak da...
Vidis kak je to razlicito, meni je m vec lagano krenula dok sam jos koristila utrice a tebi nemasekirancije jos nije dosla. Drzim fige onda da dode sto prije pa da mozete dalje.
Brzo ce proc vrijeme samo strpljivo. 😙😙😙
Nama je doktorica rekla kao da mozemo mi jos na inseminaciju da ima sanse al smo se muz i ja odmah poceli smijat i odmahivat glavom da nema sanse tak da…
Vidis kak je to razlicito, meni je m vec lagano krenula dok sam jos koristila utrice a tebi nemasekirancije jos nije dosla. Drzim fige onda da dode sto prije pa da mozete dalje.
Brzo ce proc vrijeme samo strpljivo. 😙😙😙
Evo prijavljujem danas 1 dc :)
Haha e nisam nikad mislila da cu se tolko veselit kad neka od nas dobije m 😂😂😂 mislim, kad znas da nesto nije uspjelo i cekas ju da dode da mozes dalje. 😁 al eto ja isto jedva cekam 15.i da dobijem 🤣🤣
Hejjj žene, svaka u svom poslu totalno smo zapustile ovu temu 😂 kakva je situacija kod vas, prolaze li dani sporo ili brzo ?? 😆😆 ja nemam nikakve simptome vise ni propadanja nit nista, sve se meni cini da ce menga kod mene isto 🧐
Ah kod mene jos nista..bas sam nekako jadna🙄
U utorak moram do doktora zbog tih nalaza pa cu onda vise znat o svemu..ocemo morat cekat dr.mjesec za postupak ili mozemo cim mi dodje ovo govno...
Jucer sam popila zadnje dvije tablete za poticanje m.pa cemo sad vidjet oce doc il nece...poludit cu vise🤦♀️
I da,dani prolaze jaaako sporo 🙄🙄🙄🙄
victoria nadam se i zelim ti da ti ipak m ne dodje🤞
Victoria nemoj gledat simptome ili se brinut zasto ih nemas. Sutra ako se ne varam ces sve znat a drzim fige da bude pozitivno 🤞
Summer vjerujem da ti je stvarno koma. Mislim da bi i ja poludila vec. Stvarno ne mogu vjerovat da ti jos nije dosla ☹☹
Meni se dani vuku i nikak da prode vrijeme. Strah me da mi ne dode ranije. 😞😞
Znam :( Nema puno uspjelih pokušaja ali razmišljam kod muža je sperma savršena i kod mene nema nikakvih većih problema pa mozda nesto malo fali ajdi da pokusam sve ali vec gubim strpljenje i nadui, sto se rtice svega ovog ne nadam se uopce...Kako je kod Vas ?
Želim male bebane <3 <3 <3
Bluegirl pa nije ti bolje da ti dodje ranije? Mislim ak ti dodje ranije, ranije ces u postupak,ili?🤔
Ahh,nezz sta da kazem...pokusavam ne mislit na to dal ce doc,kad ce doc pa da se jos i zbog toga ne stresiram,al nejde mi bas..uvijek dok idem piskit virim dal je mozda dosla..nezz vise sta da radim😏😏😏
Znam :( Nema puno uspjelih pokušaja ali razmišljam kod muža je sperma savršena i kod mene nema nikakvih većih problema pa mozda nesto malo fali ajdi da pokusam sve ali vec gubim strpljenje i nadui, sto se rtice svega ovog ne nadam se uopce…Kako je kod Vas ?
Onda vam mozda uspije posto nemate neki veci problem..bas se nadam za tebe🤞
Kod mog m je sprema jako losa,nadam se da se popravlja tim tabletama sta sad trosi,a za mene dr.kaze da je ovako sve super..jedino sta mi stitnjaca ne radi dobro,al to reguliram tabletama i evo sad novo da mi nalaz od secera nije dobar pa cu i za to morat uzimat tablete,ahh neznam vise ni sama kako ce ovo sve zavrsit😞😞😞
Sortiraj odgovore
Najstariji