Evo proslo i to. Sve super, broj spermija se povecao od prosli put, danas ih je bilo 13 mil. Obje folikule su bile jos citave, endometrij zadebljaniji nego prosli put tako da je doktorica optimisticna. Moram stavljat utrogestane i 19.radit test. Joj stvarno se nadam da ce bit nesto od ovoga 😟😟😟
Super draga,bas mi je drago😍😍😍😍
Jedva cekam 19.da javis rezultat 😍
Dal je tvoj muz nesto uzimao za spermice? Neke vitamine ili nesto?
Nije nista al je imao manje stresa ujutro prije davanja sperme. Mi smo se isto cudili otkud sad toliki broj. Vjerujem da kod njega stres ima najvecu ulogu a posao mu je dosta stresan tako da... samo nek nam 1 od tih 13 mil donese srecu 😁 jos me zezala sestra da bi bas mogli bit blizanci jer jos nikad nisu napravili blizance na inseminaciji pa nek ja budem prva 😂😂 a realno postoji mogucnost kad su bile 2 folikule 🤣al ja bi bila zadovoljna i samo s jednim za pocetak da dobijem potvrdu da mozemo napravit bebaca 😊
Ma super onda..bas mi je drago zbog vas...drzim vam ogromne fige 😍🤞🤞🤞🤞
nemasekirancije javi sta su tebi danas rekli😘
Hej cure. Mi krecemo, bili na pregledu i sve je ok, dobili zeleno svjetlo. Inseminacija ovaj ciklus. Dobila klomifen i jos nesto (donizol tak nes) i dobit cemo stopericu. Sad krecu uzv od slijed tj. Dobili dokumentaciju neku sta moramo ovjeriti i to je to :). Kak ste vi reagirali na klomifen? Sve ok il?
Ja sam ok reagirala, nisam primjetila nikakve nuspojave niti ista slicno. Bas mi je drago da krecete. Rekla sam ja da je jesen nasa 😁😁😁
Hejjjj :))) ja sam koristila klomifen 1 na dan - dva mjeseca, imala sam samo valove vrucina i ponelu blagu glavobolju, treci mjesec sam pila po dvije na dan imala sam jedan dan takvu migrenu, vrtoglavicu, mucninu, a o vrucini da ne pricam 😣😣 to je bilo bez inseminacija prije pola godine... i ja idem za 3 tjedna sad na inseminaciju kod dr Poljaka u Cito split i pit cu letrozol 3 na dan, ako ima neka iskustva s tim tabletama? :)
Ja sam ok reagirala, nisam primjetila nikakve nuspojave niti ista slicno. Bas mi je drago da krecete. Rekla sam ja da je jesen nasa 😁😁😁
Jesen je nasa :)! A jel pio tko decortin? Dobila sam to uz ovo. Ono sam krivo napisala lol ;)
Neznam ti victoria nazaloat. Nisam se sustretala nikad sa svime time :)
Evo da i ja javim....mi krecemo sljedeci ciklus u ICSI postupak...vadili su mi krv da provjere kako mi je stitnjaca sad,ako nije dobro da mi pojacaju dijagnozu..
Evo da i ja javim….mi krecemo sljedeci ciklus u ICSI postupak…vadili su mi krv da provjere kako mi je stitnjaca sad,ako nije dobro da mi pojacaju dijagnozu..
Odlicno draga :)! Drzim fige da je ok stitnjaca. Jesi i ti to dobila decortin? Meni su rekli da mi je to za antitijela (radi stitnjace).
Sortiraj odgovore
Najstariji