summer4 kad vi krecete?
nemasekirancijekakvo je stanje kod vas?
Eto me na 8dc. Idem sad ujutro na uzv. Popila klomifene. Decortin pijem dalje. Cut ceko sta ce dalje reci. A kod vas cure?
Super, drzim fige za lijepe folikule 🤞
Ja cekam, cekam.... stalno nesto cekam. Samo se nadam da bum sad nesto i docekala, ne trazim puno samo pozitivan testic 😂😂😂
summer4 kad vi krecete?
nemasekirancijekakvo je stanje kod vas?
Ah i ja cekam...cekam da dobim m...i onda ih zovem za termin za 19.-21.dc i onda krecem s pikanjem😱
I ja se nadam s tobom da ces docekat😍😘
Samo cekanjr stalnooooo! Uzas :)! Uff sretno s pikanjem draga :)! Javljaj nam sve. Evo bila na uzv, na lijevom ih ima puno ali malih, nema dominantnih. Dobila jos dns za popit klomifen, pa u sub opet na uzv.
14 dana se moram pikat i ak se dobro sjecam 7 dana po dvije pike😥😲
Cure moje ja vam ne mogu opisat kolko se ja bojim da nesto ne zeznem,fulam,,krivo napravim..uff😟😟😟😟
Nemasekirancije drzim 🤞 za subotu
I ja drzim fige za subotu i za bar jedan veeeliki dobitni folikul 😘
Ma neces nis zeznut. Nebi oni nama dali da se doma sami pikamo ds je komplicirano i neizvedivo. Bit ce sve ok vidjet ces. 😘
Ne bojim se ja ovak da cu nesto s pikanjem bas kao pikanjem fulat..nego da ne fulam,dan,vrijeme il sta ja znam sta...ja sam ti malo panicarka pa sam odmah i smotana 🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊
Ma samo se smiri i bit ce ok. Napravi si plan na papiru kad si trebas dat pikicu i slicno i kad si s necim gotova prekrizi. Tak ti ja. A taj papir uvijek drzim na stolicu u dnevnoj da ga vidim pa da me podsjeti.
Meni je bas neki tezak dan, nazivcirali me svi po redu od kolegica, preko klinaca do muza. Na kraju me oraspolozili roditelji na roditeljskom cemu se nikad nebi nadala. A glava me ubija. Jedva cekam da legnem.
A joooj...pa sta bilo?
draga moja ti bi trebala mir imat i nikako stres...reci muzu da te ne ljuti bar ovo vijeme dok se ne primi i dok ne rodis..a kasnije vec moze😉😉😉
A kolegice ko kolegice, kak znam rec, previse kokosi na jednom mjestu. Nikad s nicim zadovoljne, sve bi samo da ne moraju nista radit. A klinci se malo opustili, treba im vremena da se naviknu na neka skolska pravila i da se sjete da ja sve vidim 😁😁 a muz, nema, ni sad ni poslije 😂😂 ma bit ce danas vec bolje. To mi isto i frendice kazu, ne smijes se zivcirat. One me vec proglasile trudnicom. 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji