Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    06. Rujan 2018. 20:23

Letrozol nisam nikad pila a za stitnjacu pijem eutyrox. Meni se prosli tjedan samo jako spavalo al nebi rekla da je to od klomifena  prije od kisnog vremena. Meni je klomifen dao dovre rezultate, po dvije velike folikule svaki put, taman za inseminaciju tako da nisam imala potrebe za nekim drugim ljekovima.
    Drzim fige svima! Stvarno se nadam pozitivnim testicima ❤❤

summer4
    06. Rujan 2018. 23:30

nemasekirancije

Odlicno draga :)! Drzim fige da je ok stitnjaca. Jesi i ti to dobila decortin? Meni su rekli da mi je to za antitijela (radi stitnjace).

Hvala ti😘
    Nisam nisam...ja ti pijem samo vitamine D,cink,selen i folnu...a za stitnjacu L-Thyrox
    Drzim nam svima fige da nam bude jesen uspjesna🤞🤞🤞

Bluegirl
    07. Rujan 2018. 08:37

Ne mogu da se ne nasmijem kad krenemo pisat ja ti pijem samo i onda pocnemo nabrajat tablete. Ali SAMO to pijemo 😂😂😂😂 a svaka pije bar 3, 4 vrste tableta, vitamina i slicnog  😁😁

summer4
    07. Rujan 2018. 08:44

Hahahahaha😂😂😂😂

• nemasekirancije
    07. Rujan 2018. 11:28

summer4

nemasekirancije

Odlicno draga :)! Drzim fige da je ok stitnjaca. Jesi i ti to dobila decortin? Meni su rekli da mi je to za antitijela (radi stitnjace).

Hvala ti😘
    Nisam nisam…ja ti pijem samo vitamine D,cink,selen i folnu…a za stitnjacu L-Thyrox
    Drzim nam svima fige da nam bude jesen uspjesna🤞🤞🤞

Koliko D vitamina pijes?

summer4
    07. Rujan 2018. 11:50

2000 I.E.

• nemasekirancije
    07. Rujan 2018. 16:55

summer4

2000 I.E.

Onaj dlux1000 je od 1000 jedinica. Kaj mislis jel dosta toliko ili da ipak stavim na 2000 jedinica? 

summer4
    07. Rujan 2018. 18:25

Moje se zovu vigantol 1000 al mi je doktor reko da trebam 2000 i ako nema 2000 za kupit da onda uzmem te od 1000 i pijem 2 tablete dnevno...
    Tako da neznam...nisu ti nista rekli za dozu?

• nemasekirancije
    08. Rujan 2018. 08:46

summer4

Moje se zovu vigantol 1000 al mi je doktor reko da trebam 2000 i ako nema 2000 za kupit da onda uzmem te od 1000 i pijem 2 tablete dnevno…
    Tako da neznam…nisu ti nista rekli za dozu?

Ma nisu da. Pa nisam pametna koliko da pijem tj kupim? Koliko tvoj dodje?

summer4
    08. Rujan 2018. 12:41

Joj draga ja sam ti u njemackoj...i tu ih placam oko 20-30€
    A za dozu ti stvarno nebi znala rec...mozda da krenes sa 1000 pa ih drugi put pitas pa pojacas ako budes trebala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.