Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    04. Rujan 2018. 14:37

I da, zaboravila sam napisati, suprugov je S-gram bio jaaako loš tako da iz tog razloga dodatno vjerujemo da je ipak AIH bio uspješan, a ne odnos, jer ipak oni uzmu samo najbolje za AIH. Zato komentari tipa "inseminacija je kao poboljšani odnos" ne drže vodu.

• nemasekirancije
    04. Rujan 2018. 15:46

Maggie85

I da, zaboravila sam napisati, suprugov je S-gram bio jaaako loš tako da iz tog razloga dodatno vjerujemo da je ipak AIH bio uspješan, a ne odnos, jer ipak oni uzmu samo najbolje za AIH. Zato komentari tipa "inseminacija je kao poboljšani odnos" ne drže vodu.

Hvala  ti na ohrabrenju :)! Treba samo hrabro gurati i doci ce kad se covjek najmanje nada :)

• nemasekirancije
    04. Rujan 2018. 15:46

summer4

Bluegirl

Evo da javim, u srijedu u podne idemo na inseminaciju 🤞🤞🤞🤞

Supeeer…bas mi je drago..drzim figeee😍😘
    nemasekirancije i tebi drzim fige😍
    Ja sam isla odmah ciklus nakon neuspjesne,nisam morala nista cekati s tim da nisam uzimala nista od hormona..e sad za O ti ne mogu nista rec jer meni oduvijek seta🤦‍♀️

Ok. Hvala ti draga :)

Bluegirl
    04. Rujan 2018. 16:17

Ja sam uzimala klomifen za stimulaciju ovulacije i rekla mi je da treba bit mjesec dana pauze sto se kod nas malo oduzilo zbog godisnjih. A inseminacija mi ispada na dan kad je po mom proracunu i inace ovulacija, 12.dan ciklusa. Hvala, drzite sve fige da nam upali 🤞🤞🤞
    Maggie85  ovaj tvoj komentar me bas utjesio sad jer stvarno ne znam puno cura koje su zatrudnile nakon inseminacije. Tvoja trudnoca mi daje nadu. 😘

• nemasekirancije
    04. Rujan 2018. 17:52

Bluegirl

Ja sam uzimala klomifen za stimulaciju ovulacije i rekla mi je da treba bit mjesec dana pauze sto se kod nas malo oduzilo zbog godisnjih. A inseminacija mi ispada na dan kad je po mom proracunu i inace ovulacija, 12.dan ciklusa. Hvala, drzite sve fige da nam upali 🤞🤞🤞
    Maggie85ovaj tvoj komentar me bas utjesio sad jer stvarno ne znam puno cura koje su zatrudnile nakon inseminacije. Tvoja trudnoca mi daje nadu. 😘

Hvala ti na info. Drzim jako za sve nas!!!! :)

Bluegirl
    04. Rujan 2018. 21:00

Hvala, drzim i ja. Mora jednom i nase vrijeme doc 😘

Bluegirl
    05. Rujan 2018. 14:25

Evo proslo i to. Sve super, broj spermija se povecao od prosli put, danas ih je bilo 13 mil. Obje folikule su bile jos citave, endometrij zadebljaniji nego prosli put tako da je doktorica optimisticna.  Moram stavljat utrogestane i 19.radit test. Joj stvarno se nadam da ce bit nesto od ovoga 😟😟😟

• nemasekirancije
    05. Rujan 2018. 14:32

Bluegirl

Evo proslo i to. Sve super, broj spermija se povecao od prosli put, danas ih je bilo 13 mil. Obje folikule su bile jos citave, endometrij zadebljaniji nego prosli put tako da je doktorica optimisticna. Moram stavljat utrogestane i 19.radit test. Joj stvarno se nadam da ce bit nesto od ovoga 😟😟😟

Draga drzim ti fige! Zvuci mi jako optimisticno :)!!! Ja sutra idem na 3dc. Nadam se fa cemo dobiti zeleno svijetlo za pocetak. Nas prvi :)! Drzite fige 🤞

Bluegirl
    05. Rujan 2018. 19:13

nemasekirancije

Bluegirl

Evo proslo i to. Sve super, broj spermija se povecao od prosli put, danas ih je bilo 13 mil. Obje folikule su bile jos citave, endometrij zadebljaniji nego prosli put tako da je doktorica optimisticna. Moram stavljat utrogestane i 19.radit test. Joj stvarno se nadam da ce bit nesto od ovoga 😟😟😟

Draga drzim ti fige! Zvuci mi jako optimisticno :)!!! Ja sutra idem na 3dc. Nadam se fa cemo dobiti zeleno svijetlo za pocetak. Nas prvi :)! Drzite fige 🤞

Bit ce zeleno svjetlo sigurno 😁 🤞🤞🤞 javi da cujemo kak je proslo 😉

summer4
    05. Rujan 2018. 22:15

Bluegirl

Super draga,bas mi je drago😍😍😍😍
    Jedva cekam 19.da javis rezultat 😍
    Dal je tvoj muz nesto uzimao za spermice? Neke vitamine ili nesto?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.