I ja se trudim tako razmisljat. Pogotovo jer vidim oko sebe cure koje nemaju problema. Realno da nisam u tome nebi ni znala koliko problema ima. Mozda bi bila na nekom forumu za trudnice i mislila kak je sve super svima 😂
Cure čitam vas malo,vidim da vas nema puno na ovoj temi.Šta se tiče inseminacije ,ja bi ju svakako preskočila i išla odmah na ivf- oni koji mogu birati,ko ide preko HZZO -a mora to proći ako to dr predlaže.
Ja se živo sjećam kad smo ja i mm odlučili imati bebu da sam bila uvjerena odmah nakon odnosa da je to to,a na kraju su nam trebale skoro 3 g. Isto sam čitala forum i prije nego sam ušla u postupak i očekivala 100 problema,i da će trajati godinama,jer tu je realno velika koncentracija žena sa problemima. Eto meni je uspjelo iz 2.pokušaja,prirodni protokol iako im je samo 1 jajnik bio dostupan,jer je dr visoko i ne može se na njemu raditi aspiracija. To šta ima ovdje puno problema ne znači da ćete ih imat i vi,samo idite naprijed i doć će vaša bebica.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sve istina. Nadam se da cemo se i mi uskoro veselit🤞
Hvala na podrsci 😗😊
Jutro. Dobila M. U cetvrtak 3dc krecemo ;)! Da vidimo ocemo dobiti zeleni svijetlo za ovaj ciklus! Drzite fige :)! Veselim se prvom.
Evo da javim, u srijedu u podne idemo na inseminaciju 🤞🤞🤞🤞
Sretno :)! Javi kak je proslo.
Jutro. Dobila M. U cetvrtak 3dc krecemo ;)! Da vidimo ocemo dobiti zeleni svijetlo za ovaj ciklus! Drzite fige :)! Veselim se prvom.
Super 😁😁 ma bit ce sve ok. Drzim fige 🤞🤞🤞🤞 koji je proces kod vas, klomifen pa štoperica ili?
Hvala 😘
Super 😁😁 ma bit ce sve ok. Drzim fige 🤞🤞🤞🤞 koji je proces kod vas, klomifen pa štoperica ili?
Hvala 😘
Neznam apsolutno nista. Sve cu saznati nadam se tad :) pa javim.
Imam pitanje, dali se obicno nakon prve inseminacije i ako ne uspije, odmah slijedeci ciklus ide na drugu? Te ako uzimamo/ne uzimamo hormone dali inseminacije padne otprilike na dan kad smo inace imali O ili ranije?
Evo da javim, u srijedu u podne idemo na inseminaciju 🤞🤞🤞🤞
Supeeer...bas mi je drago..drzim figeee😍😘
nemasekirancije i tebi drzim fige😍
Ja sam isla odmah ciklus nakon neuspjesne,nisam morala nista cekati s tim da nisam uzimala nista od hormona..e sad za O ti ne mogu nista rec jer meni oduvijek seta🤦♀️
Cure, nisam sve čitala, ali evo da vas ohrabri jedna trudnica u 7. mjesecu trudnoće. Ja sam radila u Petrovoj 2 inseminacije (potpuno prirodni ciklusi) i druga je uspjela. Možete to uzeti s maaaalom rezervom jer smo imali i odnos dan nakon inseminacije pa nikad nećemo znati što je točno upalilo, ali eto, tako se potrefilo. Ono što vam mogu reći je ono što ste milijun puta već čule - morate se opustiti i ne misliti na to. Znam da glupo zvuči jer i sama sam prošla sate i sate sjedenja u čekaonici Petrove, mjerenje folikula, UZV pred stažistima i sl. i čini se nespojivo raditi sve to, a ne misliti o tome. Mi smo se trudili 4 godine, imali jedan spontani, a onda sam krenula u Petrovu. Išla sam skoro godinu dana samo da bi mi pratili cikluse i da tempiramo odnose, nije išlo. Onda smo na proljeće odlučili "odraditi" inseminacije, čisto da, kad budemo bili spremni za IVF, sve bude spremno za to. Planirali smo u par proljetnih mjeseci odraditi inseminacije, očekivali smo da neće uspjeti, i onda bi uzeli ljeto kao psihičku pauzu. Na kraju je ta druga inseminacija, od koje apsolutno ništa nismo očekivali, uspjela. Dva dana nakon inseminacije išla sam na trek od 17 km, skakala po brdima, uopće nisam razmišljala o rezultatu. Zato kažem da je neopterećenost stvarno bitna jer na kraju je uspjelo.
Želim vam svima puno sreće!!
Sortiraj odgovore
Najstariji