Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    24. Kolovoz 2018. 11:21

Tek sam u 17.40 narucena. Javim se odma poslje nadam se s dobrim vijestima 😁

summer4
    24. Kolovoz 2018. 11:29

Ok...drzim fige 😘😘😘

• nemasekirancije
    24. Kolovoz 2018. 15:03

Bluegirl

Tek sam u 17.40 narucena. Javim se odma poslje nadam se s dobrim vijestima 😁

Sretno :)

Bluegirl
    24. Kolovoz 2018. 17:46

Evo javljam dobre vijesti, sve je cisto i mozemo u postupak. Sad jedva cekam da dobijem 😁

summer4
    25. Kolovoz 2018. 08:20

Supeeer...Bas mi je drago😍😍😍😍

• nemasekirancije
    25. Kolovoz 2018. 08:38

Odlicno :)! I ja cekam da dobijem i onda 3dc dolazim. Trebala bi dobiti za 10tak dana

Bluegirl
    25. Kolovoz 2018. 09:37

Ja dobila danas. Tocno kak sam trebala. Ciklus trajao 25 dana. Zadnjih par ciklusa su mi stvarno tocni po trajanju i ovulacija 12.dan. Od ponedjeljka pijem klomifen i onda sljedeci tjedan na folikulometriju. 😊

summer4
    25. Kolovoz 2018. 21:46

Super super...sad samo punom parom naprijed,al opusteno😉😉😉
    Ja jedva cekam da se vratim u njemacku pa da idem vise na taj dogovor za dalje😍

Bluegirl
    25. Kolovoz 2018. 21:59

Ma brzo ce sad sve to kaj cekamo. Bitno da se pokrenulo   😁😁

summer4
    30. Kolovoz 2018. 12:28

nemasekirancije

A kakav vam je spernio draga?
    Ma za koji mj cemo sve ugledat plusice ;)

Eii...zadnji nalaz koji imam kuci je bio 6% pokretnih..
    A ostale neznam tocno,doktor je samo rekao da je spermiogram jako los..
    Uglavnom,da vam samo javim da 6.9.imamo dogovor s njim kako i sta cemo dalje..jedva cekam😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.