Drago mi je da se pokrenulo i kod vas. 😁
Ja sam jos danas i sutra na klomifenu i u ponedjeljak predvecer idem na folikulometriju da vidimo kakvo je stanje. Uzasno sam nervozna i samo se nadam da ima folikula i da ce sve bit ok. Ne mogu docekat ponedjeljak. 😞😞
A kakav vam je spernio draga?
Ma za koji mj cemo sve ugledat plusice ;)
Eii…zadnji nalaz koji imam kuci je bio 6% pokretnih..
A ostale neznam tocno,doktor je samo rekao da je spermiogram jako los..
Uglavnom,da vam samo javim da 6.9.imamo dogovor s njim kako i sta cemo dalje..jedva cekam😍
Da to je slabi nalaz nazalost. Nama je pokretljivost nesto smanjena nekih 3,4 % manja od referentnih vrijednosti.
Drago mi je da se pokrenulo i kod vas. 😁
Ja sam jos danas i sutra na klomifenu i u ponedjeljak predvecer idem na folikulometriju da vidimo kakvo je stanje. Uzasno sam nervozna i samo se nadam da ima folikula i da ce sve bit ok. Ne mogu docekat ponedjeljak. 😞😞
Sretno draga :)! Drzim figeeee da ih bude puno :)
Hvala 😘😘
Znaci citam te forume i gledam kolko ljudi imaju problema, al mislim pod tim losih nalaza. Evo ni vama nisu super... i onda gledam svoje nalaze, sve ok. Pa koji vrag onda?! Zasto se nis ne dogada?!? Moram priznat da sam malo frustrirana jer eto saznala sam da je jos jedna kolegica/frendica trudna tako da sam okruzena trudnicama. Kolko sam sretna zbog njih 3 tolko mi je i tesko jer ne razumijem zasto se nama nece posrecit. ☹☹ morala sam se ispucat malo... 😔
da los je nalaz,zato se toliko i bojim neuspjeha....
Bluegirl znam i vjerujem da si nervozna i nestrpljiva,probaj se opustit i smirit...mislit kako ce bit sve ok (uff kako sam pozitivna dok je rijec o drugima )
ma neka si se ti samo ispucala....zato smo tu
ja sam skuzila da kako citam te forume da mi je tako sve gore,javlja mi se sve veci strah
i zao mi je dok vidim s cime se sve bore,neznam od kud im tolika snaga...
Muz mi je u jednom trenu rekao da ce mi zabranit citat postove jer mu znam neki put nesto procitat pa i on postane nervozan. 😂 uvijek sam mislila ka zatrudnis to je to. A sad kad citam... pa jel srce kuca ili ne pa jel vanmaternicna trudnoca pa ovo pa ono... stvarno me bude strah. Smirim se malo kad vidim da su moje cure trudnice ok i da nemaju nikakvih problema pa mi bude lakse. Onda znam da nije sve tako crno 😊
Ah ja neznam sta bi rekla...bas sam se pocela toga svega sve vise bojat...😔
Da ja ne znam dal to dode prirodno s godinama il u cem je fora. Al nikad nisam razmisljala o tome koliko se toga losega moze desit i uopce koliko je mozda tesko zatrudnit. Al eto... covjek uci i otkriva nove stvari dok je ziv. 🤔
Ma katastrofa. Al s druge strane ljudi dodju na forume kad nesto krene lose. Pa je mozsa jednostavno tu jako puno ljudi kojima se nesto lose dogadja pa se nama i cini kako je to stalno. Ja se barem tako tijesim :)
Sortiraj odgovore
Najstariji