Joj draga ja sam ti u njemackoj…i tu ih placam oko 20-30€
A za dozu ti stvarno nebi znala rec…mozda da krenes sa 1000 pa ih drugi put pitas pa pojacas ako budes trebala
Da tako bi bilo najbolje mozda.
Ma bili smo kod kumova i nuzevih staraca. Al citam ja vas i brojim dane. 😉 U biti ne znam kaj da mislim, mjerim bazalnu temperaturu i danas mi je bila 36.5, pad od jucer a trebala bi bit nakon ovulacije povisena, a prerano je da je pala zbog implantacije. Pokusavam se ne brinut i ne razmisljat o tome jer se mozda nekaj promijenilo zbog lijekova i svega al eto, svejedno mi neda mira bas... zanima me kak ce bit sad dalje. 🤔
uff..neznam kaj bi ti rekla...samo opusteno i probaj ne razmisljat toliko o tome...kontrolirat ovo,kontrolirat ono..probaj da samo sve ide polako i cekaj da ti dodje 14.dan pa napravi test...mislim nemoj se toliko proucavati..ako znas sta mislim...(ma da znam da je tesko)
Kad ti opce pada 14.dan?
Znam, rekla sam nakon proslog puta da necu gledat nikakve simptome niti ista tome slicno nego kak bude bude al eto... opet sam se nasla u tome. Pada mi na 19.9. Ko ce to docekat... 😞
A znam znam..vjerujem ti,probaj se nekako zabavit necim...ja ti mogu rec da se ja bas bojim ovog svog postupka😬😨
Cure samo budite pozitivne ;)! Sve ce na kraju dobro zavrsiti!! Glavu gore, pr9bajte se ne opterecivati simptima pa sta budr bude. Znam da je to lakse reci nego napraviti ;)! To cete vi mene morat podsjetiti za koji tj kad cu cekat oce doc M ili ne 🤣
summer4 vjerujem da se bojis al bit ce sve ok. Samo hrabro ❤
nemasekirancije tak sam i ja napisala summer4 da me podjseti na neke stvari kad je ona cekala test 😂 drago mi je sad da radim pa bar kratko sam usredotocena na nesto drugo a ne samo na trudnocu. Prosli put sam vec bila na godisnjem pa sam samo o tome razmisljala i citala. Evo jos malo pa tjedan dana proslo, brzo ce doc i 19.
Sortiraj odgovore
Najstariji