Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    12. Rujan 2018. 10:18

Hehehe...ajde bitno da se sredi...😊
    Samo opusteno😘😘😘

Bluegirl
    12. Rujan 2018. 17:45

Trudim se. Dobro da su mi dani ispunjeni, stalno nekud jurim. Bar ne razmisljam kojii mi je dan nakon inseminacije 

• nemasekirancije
    12. Rujan 2018. 18:26

Bluegirl

Trudim se. Dobro da su mi dani ispunjeni, stalno nekud jurim. Bar ne razmisljam kojii mi je dan nakon inseminacije

Tako treba draga ;)! Mi drzimo fige ;)

Bluegirl
    12. Rujan 2018. 19:20

Hvala vam. 😘😘

• victoria
    13. Rujan 2018. 23:24

Hejjj, da li zna koja od vas mozda koji dan ciklusa se radi inseminacija? :) 

Bluegirl
    14. Rujan 2018. 06:37

To ti sve ovisi o ciklusu. Meni je oba puta bila 12.dan kad mi je i inace ovulacija. A sve ti ovisi kak reagiras na stimulaciju, ako je ima, i kak se razvijaju folikule. Jel znas koji dan ciklusa inace imas ovulaciju? 

• victoria
    14. Rujan 2018. 06:59

Nemam je 😣😣 sutra treba da dobijem mengu i pocnem pit letrotzol .... 

Bluegirl
    14. Rujan 2018. 14:05

Uff onda drzim fige. Ne znam kak ce to ic kod tebe onda, kojom brzinom. Svako drugacije reagira na stimulaciju pa ti ne mogu tocno rec. Al sretno 🤞🤞

• nemasekirancije
    14. Rujan 2018. 19:28

Hej hej! Sutra imam slijed uzv. Na proslom ih jr bilo puno malih. Jedino kaj mi je cudno kaj sam prije 5 dana osjecala malo jajnik L, i na tom su bili..a zadnjih par dana nisam aposlutno nis osjetila, samo dns mrvicu desni. Kak je vama bilo? Dali je moguce da s klomifenom opce ne dodje do ovulacije, ili razvoja folikula?

Bluegirl
    14. Rujan 2018. 21:58

Ja stalno osjecam lijevi jajnik, i kad ima i kad nema folikula tak da ne znam u cemu je problem. Mozda se i moze desit dase folikule ne razviju. Meni su i prvom postupku bile dvi na lijevom a tri na desnom od kojih su se dvije dalje razvile po jedna na svakoj strani. A i drugom na lijevom jedna mala od koje nista a desnp dvije velike. Znaci govorim o 10.danu ciklusa. Tak da vjerujem da se moze dogodit da se s klomifenom ne razviju jer mislim da  on blaga stimulacija. Ali ja na tvom mjestu nebi razmisljala o tome. Vjerujem da se od puno malih razvio bar jedan veliki bez obzira sto mozda ne osjecas sad nista. Koji ti je dan ciklusa sutra? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.