Trudim se. Dobro da su mi dani ispunjeni, stalno nekud jurim. Bar ne razmisljam kojii mi je dan nakon inseminacije
Trudim se. Dobro da su mi dani ispunjeni, stalno nekud jurim. Bar ne razmisljam kojii mi je dan nakon inseminacije
Tako treba draga ;)! Mi drzimo fige ;)
Hejjj, da li zna koja od vas mozda koji dan ciklusa se radi inseminacija? :)
To ti sve ovisi o ciklusu. Meni je oba puta bila 12.dan kad mi je i inace ovulacija. A sve ti ovisi kak reagiras na stimulaciju, ako je ima, i kak se razvijaju folikule. Jel znas koji dan ciklusa inace imas ovulaciju?
Uff onda drzim fige. Ne znam kak ce to ic kod tebe onda, kojom brzinom. Svako drugacije reagira na stimulaciju pa ti ne mogu tocno rec. Al sretno 🤞🤞
Hej hej! Sutra imam slijed uzv. Na proslom ih jr bilo puno malih. Jedino kaj mi je cudno kaj sam prije 5 dana osjecala malo jajnik L, i na tom su bili..a zadnjih par dana nisam aposlutno nis osjetila, samo dns mrvicu desni. Kak je vama bilo? Dali je moguce da s klomifenom opce ne dodje do ovulacije, ili razvoja folikula?
Ja stalno osjecam lijevi jajnik, i kad ima i kad nema folikula tak da ne znam u cemu je problem. Mozda se i moze desit dase folikule ne razviju. Meni su i prvom postupku bile dvi na lijevom a tri na desnom od kojih su se dvije dalje razvile po jedna na svakoj strani. A i drugom na lijevom jedna mala od koje nista a desnp dvije velike. Znaci govorim o 10.danu ciklusa. Tak da vjerujem da se moze dogodit da se s klomifenom ne razviju jer mislim da on blaga stimulacija. Ali ja na tvom mjestu nebi razmisljala o tome. Vjerujem da se od puno malih razvio bar jedan veliki bez obzira sto mozda ne osjecas sad nista. Koji ti je dan ciklusa sutra?
Sortiraj odgovore
Najstariji