Vjeruj mi nisi jedina. I svaki mjesec me u isto vrijeme pita koji mi je vrag. Haha. Uzas. Nije ni njima lako s nama 😂😂 najgore mi je kaj znam zasto sam takva i sama sebi kazem prestani al ne, i dalje ja po svojem. 😂
Tocno tak i mene moj ispituje a ja mu samo kazem sorry znas koji su mi dani i pusti me da se ispusem..onda mi govori da sam luda jer on to prije mene jos nikad nije vidio🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Da,da..to ne mozes prestat kad hoces,to samo prestane🙈🤣
Ma uzas. Da bar postoje neke tablete da to nestane il nesto jer stvarno zna bit uzasno. Sama sebe zivciram kad sam takva.
A da 🤣🤣
Joj jedva cekam da se opet nesto pokrene, imam osjecaj da je prosli postupak bio prije ne znam kolko a ne dva mjeseca. 😕
A vjerujem ti...najgore je cekat i nist ne radit🙄
Al eto jos malo i krecete😊
E vi cete opet na inseminaciju sad? To ce vam sad biti drugi postupak?
Da dogovorili smo se da idemo jos jednom tak probat pa ako ne uspije onda mijenjamo postupak. Nadam se drugoj sreci i da ne trebam cekat trecu. U petak idem na nulti ultrazvuk da vidim jel sve cisto pa ako je onda idemo. Nadam se da nece opet nac neku cistu il nesto pa da odgodimo 😔😔😔
Ajde super,drzim fige da bude sve ok..🤞😘😘
Ja neznam sta cemo mi sad jer kad smo bili na prvom sastanku doktor nam je rekao da cemo dvije inseminacije i ako ne uspije da onda idemo drugi postupak,a sad dok je on bio na godisnjem mi je doktorica rekla da cemo ako ne uspije jos jednu inseminaciju radit,tako da sad opce nemam pojma sta i kako...
Jel mozete sami birat? Nama je vec sad rekla da odlucimo sami al ako sad ne upali definitivno idemo na nesto drugo. Nema mi smisla trosit vrijeme ako ne dolazi do trudnoce. Moj savjet ti je da ne isprobavas vise sa inseminacijom nego da idete dalje. Tak je mala uspjesnost a vrijeme nazalost ide. Mene uzasno zanima dal opce dode do oplodnje tako da jedva cekam da oni to naprave pa da vidimo kak se razvijaju jer ocito nesto ne stima.
Sortiraj odgovore
Najstariji