A ak ces opet ic svom doktoru nakon godisnjeg reci mu da je tako rekao i reci kaj bi vi rade pa ces vidjrt kaj ce rec. Jeste vi pricali kaj bi dalje?
I mi smo razmisljali da nema vise smisla isprobavat sa inseminacijom jer ocito nejde...tako da cemo mu rec da probamo na drugi nacin
I mi smo razmisljali da nema vise smisla isprobavat sa inseminacijom jer ocito nejde…tako da cemo mu rec da probamo na drugi nacin
I ja koliko citam vidim da se vecinom isprobava 2 puta. Onda je slijedeci korak nesto drugo. Def treba inzistirat na necem drugom ako oni sami ne predlazu.
Ja sam odmah htjela nesto drugo al je rekla doktorica da ima smisla ipak jos probat ovak a i muz se slozio s tim. Ne svida mu se ideja da me pikaju i vade jajne stanice pa bi htio to izbjec. Iako ja mislim da mi je to sudeno, da nebu drugacije islo. 😔
I meni je nekako draze bilo da nam insem.uspije da ne moramo na umjetnu..al ocito je i meni sudjeno tako..al kako god i nas dvije cemo nosat svoje bebacice jednog dana..🤞🤞😊😊
Joj jedva cekam. Bas se veselim tome. Svi kazu da je to neopisiv osjecaj kad ih prvi put vidis i primis. Stvarno se nadam da je jesen nase vrijeme nebitno s kojim postupkom 😊😊
I ja jedva cekam...i stvarno je nadam da ce ovaj put bit uspjesno i tebi i meni..
Ja sam cak krenula s mjerenjem bazalne temperature. Znam da mi je sad kraj ciklusa al bar da se naviknem na to prije pocetka novog pa da vidim kak ce to ic. Iako ne mjerim uvijek u isto vrijeme a kad cu pocet radit bit ce jos vece razlike al nema veze. Nekako bar otprilike da imam i to.
E ja upravo pricala s doktorom i reko je da moramo na umjetnu jer su spermici prelosi...tako da cim se vratimo idemo napravit termin za plan za dalje i to je to
Sortiraj odgovore
Najstariji