Tako je..a dok im je nest sitno omda odmah umiru🤣🤣🙈🙈
Bas 😂😂😂
A kaj bi tek bilo da moraju rodit... 🤔😂😂😂
Bas 😂😂😂
A kaj bi tek bilo da moraju rodit… 🤔😂😂😂
Umrli bi😂😂
Bas 😂😂😂
A kaj bi tek bilo da moraju rodit… 🤔😂😂😂
Umrli bi😂😂
Vjerojatno 😂😂 Jesi ti bolje? Jos boli trbuh?
Vjerojatno 😂😂 Jesi ti bolje? Jos boli trbuh?
Jesam,bolje sam,hvala😘
Trbuh ne boli vise, prestao poslije 1.tablete..
Sad je ok,jedino me jos nekad u jajnicima sasjece,al nista strasno i prihvatila sam da nije ni ovaj put uspjelo...i sad dalje uzivam na moru..kako si ti?😊
A evo cekam sljedeci tjedan da idem na nulti ultrazvuk pa da vidim hocemo li na postupak ili ne. I opet me primila nervoza zbog toga kaj se nis ne dogada. Pocela sam previse razmisljat opet o svemu tome, imam previse slobodnog vremena. 😂 jedva cekam da prode godisnji pa kad pocnem radit necu stic tolko mozgat...
Hahaha znam kak je to imat previse vremena i previse razmisljat i sve previse analizirat 🙈
Nista opusti se jos malo i ja vam zelim i drzim 🤞 da cim prije krenete u postupak 😘
Hvala 😘 bas danas ko da me pms poceo prat. Zivcana sam, grizla bi najrade i pristici su mi iskocili a trebam dobit tek sljedecu subotu. Blago meni i ljudima oko mene ak ce me to drzat do tad 😂😂😂
Joooj,nadam se da nije...🤞
Hahahha znam kak je to,i ja sam takva..uvijek mi bude mog muza zao jer onda na njega zivcanim i to zbog nicega i onda kasnije placem jer sam takva prema njemu a nije zasluzio😂😂😂😂 bas sam nemoguca kad sam u pms-u🤦♀️🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji