Hvala puno!!!! U ponedjeljak je prva kontrola jedva cekam da mi potvrde da j sve u redu i da mirno spavam 😃 zelim svima da se sto prije s ove teme prebacite na temu „trudnoca“ ♥️🌟
Hvala puno!!!! U ponedjeljak je prva kontrola jedva cekam da mi potvrde da j sve u redu i da mirno spavam 😃 zelim svima da se sto prije s ove teme prebacite na temu „trudnoca“ ♥️🌟
Prekrasno..cestitam...sretno dalje i nek bude do kraja sve ok🤞🤞💕💕💕
Bluegirlkako si mi?😘😘
Malo umorno, ali inace vise manje ok. Jucer smo bili na uzv, kaze doktorica da je sve ok. Mrvica ima 2 milimetra i vidi se da srceko kuca. 💓Jucer sam se prestrasila jer sam imala neki smedi iscjedak pa mi je dala utrogestane. 27.12.idem na kontrolu pa cemo vidjet kaj ce rec. Sretna sam i ne mogu vjerovat da to malo cudo raste u meni. Imam malo mucnine, ne mogu bas jest sve, ne pase mi, ne smijem pit nis gazirano i tako. Ucim polako kaj smijem kaj ne 😊 kak si ti? Kak je seka? 😘
Bluegirlkako si mi?😘😘
Malo umorno, ali inace vise manje ok. Jucer smo bili na uzv, kaze doktorica da je sve ok. Mrvica ima 2 milimetra i vidi se da srceko kuca. 💓Jucer sam se prestrasila jer sam imala neki smedi iscjedak pa mi je dala utrogestane. 27.12.idem na kontrolu pa cemo vidjet kaj ce rec. Sretna sam i ne mogu vjerovat da to malo cudo raste u meni. Imam malo mucnine, ne mogu bas jest sve, ne pase mi, ne smijem pit nis gazirano i tako. Ucim polako kaj smijem kaj ne 😊 kak si ti? Kak je seka? 😘
Sve su to slatke muke trudnoce! Kad znate koji je cilj nista nije tesko.
Oprosti sto cu te opet zamrati predtrudnickim stanjem, ali naisli smo na neka pitanja pa te molim za pomoc. Lijekove za stimulirani ciklus, koje si uzimala, jel se to redovno kupuje u ljekarnama ili se mora narucivati. I okvirna cijena ako se vise i sjecas? Jer smo naisli na podatak da ih nema u ljekarnama i da kostaju po nekoliko tisuca kuna svaki. Hvala ti.
Ivicha
Ja sam uzimala klomifen, to sam isla svojoj ginekologici po recept. A menopur sam dobivala u B+ jer sam isla preko HZZO tak da ti ne znam koja je cijena inace. Stoperica je mislim nekih 250kn, al i nju sam dobila preko HZZO. Stoperice ti ima u MandisPharm, tamo blizu Bundeka. To su nas u B+ uputili tamo jer znaju da tamo ima. Klomifen sam ja uzela u svojoj ljekarni. A za menopur ti stvarno ne znam niti cijenu niti gdje ga ima... 🤔
Ma bitno da je sve ok🤗🤗🤗
Samo ti uzivaj i cuvaj se😘
Dobro sam,a i seka je dobro isto je sve ok,beba raste😊😊
Bas je na godisnjem pa su otisli u hrvatsku i odma ce priopcit vijesti njegovima i nasima😊😊😊
Ja sam uzimala klomifen, to sam isla svojoj ginekologici po recept. A menopur sam dobivala u B+ jer sam isla preko HZZO tak da ti ne znam koja je cijena inace. Stoperica je mislim nekih 250kn, al i nju sam dobila preko HZZO. Stoperice ti ima u MandisPharm, tamo blizu Bundeka. To su nas u B+ uputili tamo jer znaju da tamo ima. Klomifen sam ja uzela u svojoj ljekarni. A za menopur ti stvarno ne znam niti cijenu niti gdje ga ima… 🤔
Evo da updejtam. Dobili smo danas sve lijekove. I platili smo ih 4000. Od sutra krećem piti terapiju i iza nove godine idemo u postupak. Jeste vi isli ma IVF ili ISCI? Nama je rekla da razmislimo pa koj javimo do aspiracije odluku.
Ivicha
Ma bitno da je sve ok🤗🤗🤗
Samo ti uzivaj i cuvaj se😘
Dobro sam,a i seka je dobro isto je sve ok,beba raste😊😊
Bas je na godisnjem pa su otisli u hrvatsku i odma ce priopcit vijesti njegovima i nasima😊😊😊
Bit ce im to lijep bozicni poklon. 😊 ma bitno da je sve ok. A brzo ce doc sijecanj pa ces i ti u novi postupak da se skupa veselimo 😘
Ja sam uzimala klomifen, to sam isla svojoj ginekologici po recept. A menopur sam dobivala u B+ jer sam isla preko HZZO tak da ti ne znam koja je cijena inace. Stoperica je mislim nekih 250kn, al i nju sam dobila preko HZZO. Stoperice ti ima u MandisPharm, tamo blizu Bundeka. To su nas u B+ uputili tamo jer znaju da tamo ima. Klomifen sam ja uzela u svojoj ljekarni. A za menopur ti stvarno ne znam niti cijenu niti gdje ga ima… 🤔
Evo da updejtam. Dobili smo danas sve lijekove. I platili smo ih 4000. Od sutra krećem piti terapiju i iza nove godine idemo u postupak. Jeste vi isli ma IVF ili ISCI? Nama je rekla da razmislimo pa koj javimo do aspiracije odluku.
Super da ste nasli sve lijekove. Kaj ces koristit? Mi smo isli na ivf. Ne kuzim da vi morate odlucit, nama je doktorica rekla da se to odluci nakon sto se vidi kvaliteta jajnih stanica i spermija, ali nista mi nego oni. 🤔 Mi smo imali dobar broj spermija i valjda je kvaliteta bila dobra pa su radili ivf.
Sortiraj odgovore
Najstariji