Ma da,ima slucajeva da je inseminacija uspjela cak iz prve ali jaaakoo rijetko...sad sam hrabro dalje...drzim 🤞🤞🤞
Ma da,ima slucajeva da je inseminacija uspjela cak iz prve ali jaaakoo rijetko…sad sam hrabro dalje…drzim 🤞🤞🤞
Ma da u pravu si 💓 I kak to onda ide na ivfu? Ako sam dobro pohvatala, priprema krece prije menstruacije? Kal dugo se primaju pikice? Jel ide jedna dnevno il vise? Jesu li one kao stoperica il peku/bole (stoperica sam si dala bez problema) ? Mozda su to bedasta pitanja al su mi to sad nove vode pa sam znatizeljna..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Nisu bedasta pitanja😉
Mislim da ovisi o tome kakvu ces stimulaciju dobit i dal ces ic na kratki ili dugi protokol..ja sam bila na dugom..evo sta i kako sam ja morala koristit
Ovaleap od 3dc do 10dc 125jedinica
11dc : orgalutran 1gotova sprica(nezz vise kolko🤦♀️)
ovaleap 125 jedinica
12dc : orgalutran 1gotova sprica(ista kolicina ko i
11dc) - ujutro
ostatak ovaleap 75 jedinica - popodne
stoperica ovitrelle 250 - navecer
14dc punkcija i od punkcije sam bila na progestanu
Nisu bedasta pitanja😉
Mislim da ovisi o tome kakvu ces stimulaciju dobit i dal ces ic na kratki ili dugi protokol..ja sam bila na dugom..evo sta i kako sam ja morala koristit
Ovaleap od 3dc do 10dc 125jedinica
11dc : orgalutran 1gotova sprica(nezz vise kolko🤦♀️)
ovaleap 125 jedinica
12dc : orgalutran 1gotova sprica(ista kolicina ko i
11dc) - ujutro
ostatak ovaleap 75 jedinica - popodne
stoperica ovitrelle 250 - navecer
14dc punkcija i od punkcije sam bila na progestanu
😮😮 Zeno svaka cast! I svim curama na ivfu! Bas me zanima kakav ce meni dati..no kako god bilo, na ivfu bar postoji veca sansa za uspjeh ...Sad odmor i onda u borbu po plusic 💓
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Da,ja cu isto tek u 1.mjesecu dalje..sad 12.mjesec mala pauzica,blagdani i to i onda opet punom parom sve ispocetka🤞
Hrabrica zao mi je. Al glavu gore, bit ce.
Ja sam bila na kratkom protokolu. Od 3.dc sam pila 2 tablete klomifena 5 dana i onda sam dobila 3 dana pikice menopura. Kad sam si dala zadnji menopur tu noc je isla i stoperica pa 12.dan punkcija. Menopur je mene malo pekao al vise nakon injekcije nego za vrijeme. Al nije nista strasno. Ko stoperica. Drzim ti fige da sve bude ok, samo hrabro 😉
Hrabrica zao mi je. Al glavu gore, bit ce.
Ja sam bila na kratkom protokolu. Od 3.dc sam pila 2 tablete klomifena 5 dana i onda sam dobila 3 dana pikice menopura. Kad sam si dala zadnji menopur tu noc je isla i stoperica pa 12.dan punkcija. Menopur je mene malo pekao al vise nakon injekcije nego za vrijeme. Al nije nista strasno. Ko stoperica. Drzim ti fige da sve bude ok, samo hrabro 😉
Tnx na odgovoru 💓I menopur isto ide u trbuh? Ja sam samo po klomifenima (jedna tableta dnevno) imala pet folikula . Dva manja, dva veca i jedan vodeci.. Pretpostavljam da ce ih onda biti vise uz pikice?
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Da menopur ti isto ide ko i stoperica. Samo je razlika u tome kaj je stoperica kao u onoj kemijskoj a menopur si moras mijesat. Dobijes dvije igle tekucinu i prasak i sama si to izmjesas. Al nije nis tesko. Ja sam uz jedan klomifen imala po 2 vodeca folikula ostali zanemarivo mali, a sad sam ih imala 5 bas velikih i 6 jajnih stanica. Tako da vjerujem da ces ti uz pikice dobiti puno vise folikula. Vec je i ovih 5 super za jednu tabletu klomifena dnevno 😁
Da menopur ti isto ide ko i stoperica. Samo je razlika u tome kaj je stoperica kao u onoj kemijskoj a menopur si moras mijesat. Dobijes dvije igle tekucinu i prasak i sama si to izmjesas. Al nije nis tesko. Ja sam uz jedan klomifen imala po 2 vodeca folikula ostali zanemarivo mali, a sad sam ih imala 5 bas velikih i 6 jajnih stanica. Tako da vjerujem da ces ti uz pikice dobiti puno vise folikula. Vec je i ovih 5 super za jednu tabletu klomifena dnevno 😁
Oh googlala sam klipove o menopuru cim si ga spomenula 😂😂😂 Znaci recept je nadat se sto vecem broju folikula i prezivjeti punkciju bez anestezije 😂😂 pretpostavljam da se ne smijem napucat prije necim jacim (sogorica mi taman pocela radit na anesteziji u sali) 😂😂
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Mislim da se za folikule ne trebas brinut, da ces ih imat puno i da ce bit dobre velicine. A za punkciju drzim fige. Ja sam preveliki panicar, mislim da mene nebi smirile ni tablete koje bi slona smirile 😂 a sogorica uvijek moze jos nesto dodatno ubacit u koktel 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji