Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    08. Prosinac 2018. 11:33

Evo samo da javim da nam je beta lijepo narasla na 640. 18.12.idem na prvi uzv 😊

Hrabrica
    08. Prosinac 2018. 16:44

Bluegirl

Evo samo da javim da nam je beta lijepo narasla na 640. 18.12.idem na prvi uzv 😊

Bravooooo 😀😀😀😀😀😀😍😍😍😍💞💞💞💞 Sad odmaraj i uzivaj 💓💓

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

summer4
    08. Prosinac 2018. 16:58

Bluegirl

Odlicno draga😘😘😘❤❤❤
    Sad samo opusteno i uzivancija u trudnoci🤗🤗🤗

Bluegirl
    08. Prosinac 2018. 20:49

Samo da se izlijecim od ove prehlade i sve super 😊

Ivicha
    08. Prosinac 2018. 22:41

Bluegirl

Samo da se izlijecim od ove prehlade i sve super 😊

Cestitke Bluegirl! Citam ovaj tvoj put i zbilja je za roman.
    Imala bih jedno pitanje, a ne bih javno, pa bih voljela (ako mozes) javiti mi svoj mail. Hvala.

Ivicha

Bluegirl
    09. Prosinac 2018. 09:40

🤔 sve vezano uz postupke je vec napisano a o tome i razgovaramo. A ne bih dijelila svoj mail zbog zastite identiteta. Sve smo tu pod nadimcima bas zato da nam je lakse komunicirat i da se ne zna tko je tko pa bih da tako i ostane jer mi se mail sastoji od imena i prezimena. Sorry...

Ivicha
    09. Prosinac 2018. 10:31

Bluegirl

🤔 sve vezano uz postupke je vec napisano a o tome i razgovaramo. A ne bih dijelila svoj mail zbog zastite identiteta. Sve smo tu pod nadimcima bas zato da nam je lakse komunicirat i da se ne zna tko je tko pa bih da tako i ostane jer mi se mail sastoji od imena i prezimena. Sorry…

Hvala, razumijem. 
    Uglavnom, s obzirom da nisam nasla konkretne brojke, zanima me ukupna cijena postupaka kroz koje si prosla u B+. Na koji se nacin moze dobiti postupak preko HZZO-a?  Ja cu vjerojatno na IVF s obzirom na FSH i AMH razine. I mozes li mi napisati kako izgleda aspiracija folikula (toga me je najvise strah). Koliki je vama bio FSH? Jesi li to sve uspjela bez bolovanja uz posao? Hvala

Ivicha

Bluegirl
    09. Prosinac 2018. 16:41

Kaj se tice postupaka preko HZZO ne znam kak to dobijes. Nas je doktorica pitala dal zelimo, kao kraj je godine ima jos nesto mjesta a mi smo dobri kandidati. Meni se nekak cini da se ti vise nudi ljudima koji nemaju velikih problema jer se smatra da ce oni brze ostvarit trudnocu i nece potrosit sve postupke.
     A cijena... pa mislim da je sve skupa oko 20 tis.kn sigurno otislo, sto na postupke sto na lijekove. Inseminacija je 2 500 plus po 250 za folikulometriju pa sam vecinu lijekova sama kupovala i tako... tamo sam napravila i briseve papu,provjeru prohodnosti jajovoda,pa sad fet... nakupi se love al po meni se isplati jer su zene predivne. Za vrijeme postupka je sestra uvijek uz tebe,drzi te za ruku i smiruje. Mislim da se isplati jer stvarno platis puno al i dobijes puno. 
     FSH mi je bio 3.05 i nakon mjesec dana eutyroxa 25 sam spustila na negdje 1.95. Aspiraciju tamo biras dal hoces samo lijekove protiv bolova ili anesteziju. Ja sam uzela anesteziju,to sam platila 1000kn jer hzzo ne pokriva. Dodes tamo, uvede ti iglu za anesteziju,odes u salu,tamo te uspavaju,obave aspiraciju,prebace te u krevet i ti se skoro odmah probudis. Manje od 20 min ti to traje. Odmah te pitaju dal te ista boli i daju ti infuziju s lijekom protiv bolova. Lezis oko 2 sata i puste te doma. Jos te pitaju dal znas di si koji je dan i slicno da vide jel sve ok. Ja taj dan nisam radila al drugi sam isla radit. Al radim u sk pa nije fizicki naporan posao. Tako da nisam uzimala bolovanje. Svaki put su me cure zamijenile taj dan kad sam isla na postupak. Mene je isto bilo jako strah aspiracije al stvarno pod anestezijom nista ne osjetis. Ako sam nesto zaboravila slobodno pitaj 😉

Bluegirl
    09. Prosinac 2018. 16:43

Zaboravila sam jedino da ti hzzo ne pokrova fet, znaci pokrivaju ivf, transfer svjezih zametaka i smrzavanje ali transfer nakon odmrzavanja ne, on je 4 000kn. 

Ivicha
    09. Prosinac 2018. 16:56

Hvala ti na detaljnom odgovoru. Nas je doktorica uputila prvo na inseminaciju, ali mislimo da bi to preskočili i odmah otisli na ivf. Jajne stanice su mi na rezervi i ne bismo cekali dugo. Je li priprema (terapija) prije inseminacije i ivf-a ista? Sto si pila od terapije?

Ivicha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.