Ako mozete preskocit super, mislim da se vise isplati ic na ivf. Pila sam u oba slucaja klomifen, ali za inseminaciju jedan dnevno 5 dana, a za ivf 2 dnevno 5 dana i jos 3 dana injekcije menopura od 150 i naravno stoperica. Sve ti je isto samo za ivf imas jacu stinulaciju.
Bluegirl, sad sam tek procitala postove od zadnjih par dana...cestitam! Bas mi je drago cuti da vam je uspjelo.
Pozdrav svima, ja nastavljam u 1.mjesecu isto...sretno svima koji cekaju rezultate :)
Bluegirl, sad sam tek procitala postove od zadnjih par dana…cestitam! Bas mi je drago cuti da vam je uspjelo.
Pozdrav svima, ja nastavljam u 1.mjesecu isto…sretno svima koji cekaju rezultate :)
Hvala 😊 sretno i tebi u 1.mj. Nadam se da ce vam svima sljedeca godina bit uspjesna 😊
Ako mozete preskocit super, mislim da se vise isplati ic na ivf. Pila sam u oba slucaja klomifen, ali za inseminaciju jedan dnevno 5 dana, a za ivf 2 dnevno 5 dana i jos 3 dana injekcije menopura od 150 i naravno stoperica. Sve ti je isto samo za ivf imas jacu stinulaciju.
Mislis li da nam nece dari ivf bez prvo inseminacije? Koliko god smo citali vidimo da ins. bas nikom nije uspjela.
Ivicha
Mislis li da nam nece dari ivf bez prvo inseminacije? Koliko god smo citali vidimo da ins. bas nikom nije uspjela.
A ko zna... mozda bi i mogli bez inseminacije. Znam da se ona preskace ako par ima vise problema. Ne znam kakvo je stanje kod vas, koliko imate godina ti i muz... mislim da to sve utjece. Mi nismo opce razgovarali o tome da bi isli na ivf kad smo krenuli jer su nalazi bili dobri pa kao desit ce se,nema potrebe za ivf. Tak da ti ne znam tocno rec.
Sad se nedavno cura javila kojoj je uspjela inseminacija. Mozda ima i vise kojima uspije pa nisu tu na forumu. Svi znamo samo price o prijateljicama prijateljica kojima je uspjelo 😂😂 u svakom slucaju drzim fige za koji god postupak da bude. Jesi vec bila u B+ na konzultacijama?
A ko zna… mozda bi i mogli bez inseminacije. Znam da se ona preskace ako par ima vise problema. Ne znam kakvo je stanje kod vas, koliko imate godina ti i muz… mislim da to sve utjece. Mi nismo opce razgovarali o tome da bi isli na ivf kad smo krenuli jer su nalazi bili dobri pa kao desit ce se,nema potrebe za ivf. Tak da ti ne znam tocno rec.
Sad se nedavno cura javila kojoj je uspjela inseminacija. Mozda ima i vise kojima uspije pa nisu tu na forumu. Svi znamo samo price o prijateljicama prijateljica kojima je uspjelo 😂😂 u svakom slucaju drzim fige za koji god postupak da bude. Jesi vec bila u B+ na konzultacijama?
Jesam, sve smo obavili i FSH je kritican, a svi ostali nalazi u redu. Na rezervi sam i pitanje je hoce li uopce moci stimulirati folikule jer ih gotova nema. Koliki je tebi bio FSH? Meni 12, a imam samo 32god!
Ivicha
Meni ti je FSH bio 3,05. Nije bio previsok. Al dobro to se da spustit s tabletama. Jesi dobila terapiju? A koliki ti je amh?
Meni ti je FSH bio 3,05. Nije bio previsok. Al dobro to se da spustit s tabletama. Jesi dobila terapiju? A koliki ti je amh?
Mislim da mislis na TSH. FSH je 3 prenisko. Daj provjeri. Meni je TSH 2, 7 a FSH 12. I rekla nam je doktrica Romana da smo na teskoj rezervi jajnih stanica.
Ivicha
Mislim da mislis na TSH. FSH je 3 prenisko. Daj provjeri. Meni je TSH 2, 7 a FSH 12. I rekla nam je doktrica Romana da smo na teskoj rezervi jajnih stanica.
Aha, zaboravila sam na AMH. 4. Tebi?
Ivicha
Joj sori vidis nisam ni ja pratila ni citala kak spada. Da TSH je bio 3. FSH je bio 6,7 a AMH je 20,7. Meni nije za fsh nis rekla. Mislim da je veci problem amh iako citam da cak niti to nije toliki problem i da se s pravom stimulacijom dobije dobar broj jajnih stanica. Mislim da su bas nedavno na temi potpomognuta oplodnja cure pricale o tome, da neki doktori uopce ne gledaju amh. Mozda bi bilo najbolje onda da vam odma daju da idete na ivf. Jel rekla doktorica ista po tom pitanju?
Sortiraj odgovore
Najstariji