ninna kakva je situacija??? drzi se draga,svi smo uz tebe..
Laura 21.08.2014 :-*
Evo me …rodila sam jucer u 10:15 ujutro…ugla sve je bilo super na pocetku a onda je postalo pakleno…pisat cu vam jednom detalje…sad primam antibiotik zbog epiduralne jer sam ili alergicna na nju il nekaj drugo al uglavnom kad su mi je dali nalon kratkog vrwmena sam se pocela grcit trest vilixa mi se kocila i epiduralna me nije lustila 4 i pol sata svi su me samo nadgledali i bojali se jer im nije jasno zasto ne popusta i onda nakon tih nekoliko sati odjednom je popustila i odjednom aam osketila jake jake trudove tj nagon za tiskanjem mislila sma s acu umrijet…kako sam se pocela gubit za vrijemw truda doktor mi je pomogo i doslovno lego na trbuh i vukli su bebu van…i anestezolog koji mj je doso vadit ono iz leda kak se vec to zove mi je reko da vise nikad u zivotu ne uzmem nikakvu vrstu epiduealne anestwzije jer mw moze kostat glave… to me bas prepalk..al bogu hvala evo ja i bebica smo dobro…zanima me kako je lana njoj je bio jicer termin
Nina Čestitam ti od
Joj svašta si prošla, ali glavno da je bebica tu i da je sve ok!
Lana se još jučer navečer tu javljala da joj je ispao čep, za dalje ne znam, dal je krenulo!
NIna čestitam ti :D nisi imala porod za poželit, ali bar je bebica sad s tobom :) nadam se da uskoro idete doma na maženje i paženje
Ninna čestitam Ja sam još u komadu... Evo baš sam u bolnici čekam pregled... Niš me ne boli, nema trudova još... Samo čekam... Nadam se da će krenuti uskoro. Brz oporavak ti zelim
Ninna cestitam od ♥ I hvala Bogu da je sve na kraju ok. A to sto se epi tice dala si mi razmisljat jer sam imala vrlo slicno samo sto meni uopce nije djelovala. Ali nakon nje sam se pocela tresti nekontrolirano I dobila sam neki napad hladnoce I jedva sam se nekako drzala pri svjesti I jos k tome su me sibali trudovi jedan za drugim, a nikog ko za vraga nije bilo ni blizu. Mislila sam da je to normalno. E sad sam se najezila sva. Uf
14.06.2014. L ♥
Nina - čestitke od srca..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji