Inducirani porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubica11
    10. Listopad 2014. 12:10

40+6 danas..cini mi se ninna da cu i ja na indukciju jer se nista ne desava.nemam trudove nit se otvaram...nije mi bas svejedno...ja sam bila toliko pozitivna ali bome...sad je strah jači

LuKi5
    10. Listopad 2014. 12:47

bubica11 evo jedna mala utjeha. U TA sam se upoznala sa zenom koja je do 42. tj. bila zatvorena, nisu joj htjeli forsat indukciju posto nije bila otvorena nis pa po tom pitanju nije bilo opasnosti od infekcija, a nije imala ni GDM.Tocno na 42+0 su je na CTG-u nakon pregleda uhvatili trudovi dosta jaki, koliko je jaukala toliko je skakala od srece, odmah ju je pregledao doktor I bila je 3 prsta otvorena I poslao ju u radaonu. :))

14.06.2014. L ♥

bubica11
    10. Listopad 2014. 15:10

Idem na sv duh!sutra opet ujutro kontrola u ta..na moj rođendan.tako bih voljela da me veceras ulovi,nisam jos nadu izgubila.ja sam vec mjesec dana otvorena prst.hvala vam cure,lijepo je naići na riječ utjehe i razumijevanja

10. Listopad 2014. 19:06

Ninna, ja sam rodila na Merkuru kako je rekla Luki, ali porod nije bio induciran. 
    Sto se tice beag i njenog poroda, ja sam bila s njom u kontaktu cijelo vrijeme. Ne znam detalje, nisam ju s tim opterecivala, jedino sto znam je da je primila 4 gela (idu na od prilike svakih 6 sati), ne znam jesu li joj dali drip na kraju, ali u svakom slucaju nisu ga forsali. U svakom slucaju mislim da je bolje da detalje ni ne znas, jer nigdje ne pise da ce tebi biti isto. Glavu gore i budi hrabra! Nemoj sumnjati u sebe, ti to mozes!!!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

LuKi5
    10. Listopad 2014. 21:38

ProudMomy sorry meni se onda to pomijesalo :) Beag se bas napatila onda...uf

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.