Inducirani porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    29. Rujan 2014. 08:28

Beag sretno...

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

antonio
    29. Rujan 2014. 09:11

Beag sretno draga moja nadam se da se vec mazis sa svojim princom.

Tina0208
    29. Rujan 2014. 09:13

kako je draga?? jel sve proslo vec??

Laura 21.08.2014 :-*

Lida2
    29. Rujan 2014. 12:03

Ja sam imala dva inducirana poroda i dva razlicita iskustva.
    Prvi mi je bio bez ikakvih pomagala kod bolova i bilo je pakleno.
    Prije neki dan sam imala drugi i uz epiduralnu je sve proslo izdrzljivo.
    Indukcija je koma al uz epi je super. Pa tako zene moje samo trazite epi i bit ce lijepo iskustvo.
    Sretno!

• ninna
    09. Listopad 2014. 23:18

Evo i mene…u subotu ujutro trebam doc u bolnicu ( merkur ) u ponoc sa subote na nedjelju krece inducirani sa gelom…ja otvorena vrsak prsta …uzas…bas mi nije svejedno…vase price sam procitala nekoliko puta i nikako se utjesit 

LuKi5
    10. Listopad 2014. 09:26

Draga ninna, nastoj to sagledati s jedne druge perspektive. Ono sto donosi ta bol je najveca sreca, sad znas da ces uskoro pogledati I drzati nekoga tko 9 mjeseci plese, lupa, vrti se I hrani unutar tebe. Bol je prolazna, a veselje koje donosi je za cijeli zivot. :)

14.06.2014. L ♥

10. Listopad 2014. 10:03

Ninna nemoj ici s takvim stavom, moc autosugestija je vrlo jaka, nemojmo ju podcjenjivati.
    Razmisljaj pozitivno i razmisljaj o tome sto te ceka. Nakon svega, nagrada je neprocjenjiva! Sretno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ninna
    10. Listopad 2014. 10:09

Bas me zanima kako je sa veag proslo jer je imala identicn usituaciju mojoj isto se krenulo u ponoc i isto na merkuru :) a ona se sad mazi sa bebicom

LuKi5
    10. Listopad 2014. 10:13

Ninna svaki je porod za sebe, jer tijelo, organizam diktira sam porod, ali naravno I lijekovi I cuda, ono sto je bilo nekome ne mora znaciti da ce tako biti I tebi. Proudmomy koliko se sjecam je isto rodila na Merkuru I imala inducirani porod :)

14.06.2014. L ♥

• ninna
    10. Listopad 2014. 10:36

Ma kuzim da je svaki porod drugaciji …ali cisto me zanima postupak na merkuru jer i u svakoj bolnici imaju druagciji pristup…sto se tice dripa epiduralne itd

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.