Ja sam imala dva inducirana poroda i dva razlicita iskustva.
Prvi mi je bio bez ikakvih pomagala kod bolova i bilo je pakleno.
Prije neki dan sam imala drugi i uz epiduralnu je sve proslo izdrzljivo.
Indukcija je koma al uz epi je super. Pa tako zene moje samo trazite epi i bit ce lijepo iskustvo.
Sretno!
Evo i mene…u subotu ujutro trebam doc u bolnicu ( merkur ) u ponoc sa subote na nedjelju krece inducirani sa gelom…ja otvorena vrsak prsta …uzas…bas mi nije svejedno…vase price sam procitala nekoliko puta i nikako se utjesit
Draga ninna, nastoj to sagledati s jedne druge perspektive. Ono sto donosi ta bol je najveca sreca, sad znas da ces uskoro pogledati I drzati nekoga tko 9 mjeseci plese, lupa, vrti se I hrani unutar tebe. Bol je prolazna, a veselje koje donosi je za cijeli zivot. :)
14.06.2014. L ♥
Ninna nemoj ici s takvim stavom, moc autosugestija je vrlo jaka, nemojmo ju podcjenjivati.
Razmisljaj pozitivno i razmisljaj o tome sto te ceka. Nakon svega, nagrada je neprocjenjiva! Sretno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bas me zanima kako je sa veag proslo jer je imala identicn usituaciju mojoj isto se krenulo u ponoc i isto na merkuru :) a ona se sad mazi sa bebicom
Ninna svaki je porod za sebe, jer tijelo, organizam diktira sam porod, ali naravno I lijekovi I cuda, ono sto je bilo nekome ne mora znaciti da ce tako biti I tebi. Proudmomy koliko se sjecam je isto rodila na Merkuru I imala inducirani porod :)
14.06.2014. L ♥
Ma kuzim da je svaki porod drugaciji …ali cisto me zanima postupak na merkuru jer i u svakoj bolnici imaju druagciji pristup…sto se tice dripa epiduralne itd
Sortiraj odgovore
Najstariji