Nina sretno...nadam se da ako porod već nije iza tebe,da je bar blizu i da nam se uskoro u rodama javiš
ninna, ja sam primila 4 gela u 2 dana, otvorila se 3 cm i na tome stala 24 sata..3.dan klizma, drip i otvorila se u 2 sata na 10 cm i rodila u 10 min...
zato ne ocekuj previse od tih gelova, iako tebi mogu djelovat bolje nego meni, ali nece ti forsat carski dok je god sve ok s tobom i bebom! ne znam zasto samo forsaju taj glupi gel kad ionako drip odraduje najveci posao! sretno i drzi se!!! kad sav cirkus prode uzivat ces sa svojom bebicom i sve ce biti iza tebe u roku sekunde!
ninna, ja sam primila 4 gela u 2 dana, otvorila se 3 cm i na tome stala 24 sata..3.dan klizma, drip i otvorila se u 2 sata na 10 cm i rodila u 10 min...
zato ne ocekuj previse od tih gelova, iako tebi mogu djelovat bolje nego meni, ali nece ti forsat carski dok je god sve ok s tobom i bebom! ne znam zasto samo forsaju taj glupi gel kad ionako drip odraduje najveci posao! sretno i drzi se!!! kad sav cirkus prode uzivat ces sa svojom bebicom i sve ce biti iza tebe u roku sekunde!
ninna sretno...nadam se da je vec sve gotovo,ali ako nije uz tebe sam..
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam navela ako nema uopće pomaka, uopće otvaranja onda je carski u opciji kao kod mene, a ne ako se kreneš otvarat kao ti sovica. Znači ako uopće nema nikakvih znakova, onda je ta opcija.
Carski je uvijek i svugdje zadnja opcija, i prirodi porodjaj se forsa svugdje. Uz duzno postovanje, smatram da zenu u ovom trenu ne treba plasiti. Ako ni sutra ne bude pomaka kod otvaranja ne vjerujem da ce forsati vise, jer 4 gela su doista neka granica. Ako poslije njih nisi dovoljno otvorena za busenje vodenjaka, sigurna sam da ce ti predloziti carski. Na koncu konca da uvijek ga mozes i sama traziti. Sretno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji