Nina sretno...nadam se da ako porod već nije iza tebe,da je bar blizu i da nam se uskoro u rodama javiš
ninna, ja sam primila 4 gela u 2 dana, otvorila se 3 cm i na tome stala 24 sata..3.dan klizma, drip i otvorila se u 2 sata na 10 cm i rodila u 10 min...
zato ne ocekuj previse od tih gelova, iako tebi mogu djelovat bolje nego meni, ali nece ti forsat carski dok je god sve ok s tobom i bebom! ne znam zasto samo forsaju taj glupi gel kad ionako drip odraduje najveci posao! sretno i drzi se!!! kad sav cirkus prode uzivat ces sa svojom bebicom i sve ce biti iza tebe u roku sekunde!
ninna, ja sam primila 4 gela u 2 dana, otvorila se 3 cm i na tome stala 24 sata..3.dan klizma, drip i otvorila se u 2 sata na 10 cm i rodila u 10 min...
zato ne ocekuj previse od tih gelova, iako tebi mogu djelovat bolje nego meni, ali nece ti forsat carski dok je god sve ok s tobom i bebom! ne znam zasto samo forsaju taj glupi gel kad ionako drip odraduje najveci posao! sretno i drzi se!!! kad sav cirkus prode uzivat ces sa svojom bebicom i sve ce biti iza tebe u roku sekunde!
ninna sretno...nadam se da je vec sve gotovo,ali ako nije uz tebe sam..
ninna sretno…nadam se da je vec sve gotovo,ali ako nije uz tebe sam..
Nista jos.u ponoc prvi gel trudove dobila za 5 min ...nakon pola sata svw stalo ..u 6 ujutro drugi gel nista koda ga nisam dobila i dalje otvorena samo vrsak prsta...sad sam na pauzi do sutra i u 6 ujutro opet gel i u 12 valja opet...ak ni od ta dva gela ne pocmrm se otvarat trazit cu carski...nema smisla...boli me od sinoc sve i bubrezi i leda i trbuh se stalno grci a ctg ravan i nis se ne dogada...pa ak se sutra od jos dva gela nis ne dogodi pa nece me vise mucit sta ne????
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam navela ako nema uopće pomaka, uopće otvaranja onda je carski u opciji kao kod mene, a ne ako se kreneš otvarat kao ti sovica. Znači ako uopće nema nikakvih znakova, onda je ta opcija.
Carski je uvijek i svugdje zadnja opcija, i prirodi porodjaj se forsa svugdje. Uz duzno postovanje, smatram da zenu u ovom trenu ne treba plasiti. Ako ni sutra ne bude pomaka kod otvaranja ne vjerujem da ce forsati vise, jer 4 gela su doista neka granica. Ako poslije njih nisi dovoljno otvorena za busenje vodenjaka, sigurna sam da ce ti predloziti carski. Na koncu konca da uvijek ga mozes i sama traziti. Sretno!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji