Inducirani porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    26. Listopad 2014. 05:06

Cestitam. Bas si ljep porod imala, jesi imala svoje trudove prije dripa?

zebrica

Nina90
    26. Listopad 2014. 21:38

I ja sam rodila uz drip, prvi porod, sutra bih ga opet uzela, stavili me u osam na drip, u devet mrenuli trudovi, koji i nisu bili taaaaako strasni, u 11.25 sam rodila :))) bez muka, brzo i lako

mama dva anđela
    02. Studeni 2014. 19:48

Drage mame, evo da i ja ostavim svoje iskustvo s dripom....Drugo dijete, sina, sam prenjela 6 dana, ni milimetra nisam bila otvorena, a bila sam u 41 tj. trudnoće. Došla u rodilište na pregled u 9 i 30 h, spojili me na ctg, kad ono, ja imam trudove a ništa ne osjećam. Nakon ctg-a prvi pregled, ništa, zatvorena, nakon pola sata drugi pregled 3 prsta otvorena...pomislim ajde hvala bogu bar je krenulo, ali mene i dalje ništa ne boli...doktorica odjednom kaže DRIP-ja probljedila, zbog svih prića prijateljica koje su satima i satima rađale pod dripom i na kraju završile na carskom......prvo još jedan pregled, otvorena i dalje 3 prsta, i  priprema. U 11 i 20 spojili mi drip, osječala sam bolove, ali ništa strašno, mislila sam da će porod trajati satima, jer sam imala trudove koji su sličniji malo jačoj menstrualnoj boli a ne trudovima....kad gle čuda, u 11 i 54 na svijet je došao mamin princ....3,500 kg i 51 cm...a prvi porod mi je bio prirodan, moji trudovi počeli u 19 h, odmah su bili na 2 min, u rodilište stigla u 19 i 20, a rodila u 19 i 35....djevojčicu od 3,450 kg i 50 cm.....niti u jednoj trudnoći mi nije pukao vodenjak.

renata6
    02. Studeni 2014. 20:51

Mama dva anđela lijepo si ti to obavila, super što se nisi mučila i što je sve išlo tako brzo pa čak i uz drip.

Iskrica1347
    03. Studeni 2014. 13:10

Evo, i ja iskusila inducirani porod i iskreno od svega mi je bilo najgore to ne micanje i ležanje na boku stalno. Trudovi bole, ali to kak mene križa bole od tog ležanja je katastrofa... A čim sam malo ustala (uspjela sam dobiti pilates loptu na ravnih 10 min) bilo mi je puno lakše. Znam da babice imaju "više posla sa nama" ako stojimo/čučimo, ali nama bi bilo lakše, a time mislim d abi i porod bio lakši i za nas i za bebe. Ali dobro. Sve se to preživi. Da boli, boli, ali vrijedi. Meni je srećom gel otprve proradio. :)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.