Inducirani porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2014. 10:19

Ono sto ti ja mogu reci dasam bez bada dobila epiduralnu na Merkuru. Nisam morala ni traziti, sami su mi ponudili. Tak da se za to ne moras brinuti.

ninna
    11. Listopad 2014. 18:48

ProudMomy

Ono sto ti ja mogu reci dasam bez bada dobila epiduralnu na Merkuru. Nisam morala ni traziti, sami su mi ponudili. Tak da se za to ne moras brinuti.

Ajde drago mi je to cuti :) ja evo lezim i cekam pol 12...ctg danas ravan koda je netko ravnalom povuko crtu, ja vrsak prsta otvorena :/ rekli su mi u ponoc gel ak nebude djwlovo ujutro u 6 opet i onda ak ne krene onda ce doktori kaj ce sutra bit odlucit oce ic sa jos gela ili neznam sta drugo valjda je mislio na carski...al sumljam da se od dva gela nebi krenula otvarat...a ak se krenwm otvarat onda valnda buse vodenjak i drip i nadam se epiduralna

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

renata6
    11. Listopad 2014. 19:01

Ninna, ja dobila dva gela i nula bodova...

ninna
    12. Listopad 2014. 05:19

renata

Ninna, ja dobila dva gela i nula bodova…

I sta su onda napravili? Ja sinoc dobila prvi gel odmah je poceo djelovat ctg poludio ali se kroz sat vremena trudovi smanjili i poslali me u sobu...sad u 6 cu dobit drugi gel

Lana9
    11. Listopad 2014. 19:03

Ninna, sretno... da sve brzo prođe.. 

LuKi5
    11. Listopad 2014. 20:25

Sretno ninna, uskoro se vidimo u rodama :)

14.06.2014. L ♥

bubica11
    12. Listopad 2014. 05:19

Sretno i nadam se da je sve gotovo i dobro prošlo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI