Inducirani porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    24. Listopad 2014. 08:30

Jesam dobro skužila drip se prima u obliku infuzije,daje se za poticanje/ubrzavanje trudova, a gel je za otvaranje?

cloudy
    24. Listopad 2014. 09:15

Slažem se Dada...  to da se zaboravi, možda s vremenom prestaneš razmišljati da te bolilo i koliko te jako bolilo, al da se odmah čim bebica izađe sve zaboravi nema šanse... jedino vjerujem da bol prestane kad bebica izađe (ok, ak nema šivanja i sličnog)...  a to što spominješ zubara... ja imam fobiju od njih da bi nekak radije išla rađat svaki put nego išla njima (iako nemam pojma kolko porod zaista boli) hihi

LuKi5
    24. Listopad 2014. 10:43

Ne zaboravis porod sam cin poroda, ali ta bol ti prestane. Osjetis olaksanje, ne znam kako bi to bolje opisala. U jednom trenutku nestane svo to grcenje I dobijes navalu neopisive srece, kad vidis svoje dijete.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    24. Listopad 2014. 10:52

To vjerujem, i jedva čekam da osjetim to i da vidim svoju curu :D 
    btw.. Luki... super članak 

Nalah
    24. Listopad 2014. 11:32

I meni,mali ti je PRESLADAK

Tina0208
    24. Listopad 2014. 11:39

slazem se s luki... zato rodilje vole reci da se zaboravi... ali ni jedna zena koja je rodila ne moze opisati sto se to tocno zaboravi zeni koja nije rodila..

Laura 21.08.2014 :-*

Miki35
    24. Listopad 2014. 14:49

ja sam imala inducirani porod 12 sati , ma sve san zaboravila onoga trenutka kad sam dobila sina na ruke, još uvijek su me šivali a ja sam se mazila sa svojim zlatom i ništa mi nije bilo bitno, sad jedva cekam drugi porod i nimalo me nije strah, da boli boli naravno ali podneseš sve....

LuKi5
    24. Listopad 2014. 17:42

Cure, hvala vam od ♥ To je mali mudrac, samo bi gledao televiziju dok ga netko drzi hihi 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.