Jesam dobro skužila drip se prima u obliku infuzije,daje se za poticanje/ubrzavanje trudova, a gel je za otvaranje?
Slažem se Dada... to da se zaboravi, možda s vremenom prestaneš razmišljati da te bolilo i koliko te jako bolilo, al da se odmah čim bebica izađe sve zaboravi nema šanse... jedino vjerujem da bol prestane kad bebica izađe (ok, ak nema šivanja i sličnog)... a to što spominješ zubara... ja imam fobiju od njih da bi nekak radije išla rađat svaki put nego išla njima (iako nemam pojma kolko porod zaista boli) hihi
Ne zaboravis porod sam cin poroda, ali ta bol ti prestane. Osjetis olaksanje, ne znam kako bi to bolje opisala. U jednom trenutku nestane svo to grcenje I dobijes navalu neopisive srece, kad vidis svoje dijete.
14.06.2014. L ♥
To vjerujem, i jedva čekam da osjetim to i da vidim svoju curu :D
btw.. Luki... super članak
slazem se s luki... zato rodilje vole reci da se zaboravi... ali ni jedna zena koja je rodila ne moze opisati sto se to tocno zaboravi zeni koja nije rodila..
Laura 21.08.2014 :-*
ja sam imala inducirani porod 12 sati , ma sve san zaboravila onoga trenutka kad sam dobila sina na ruke, još uvijek su me šivali a ja sam se mazila sa svojim zlatom i ništa mi nije bilo bitno, sad jedva cekam drugi porod i nimalo me nije strah, da boli boli naravno ali podneseš sve....
Cure, hvala vam od ♥ To je mali mudrac, samo bi gledao televiziju dok ga netko drzi hihi
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji