Inducirani porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    24. Listopad 2014. 08:30

Jesam dobro skužila drip se prima u obliku infuzije,daje se za poticanje/ubrzavanje trudova, a gel je za otvaranje?

renata6
    24. Listopad 2014. 08:54

Nalah

Jesam dobro skužila drip se prima u obliku infuzije,daje se za poticanje/ubrzavanje trudova, a gel je za otvaranje?

Da dobro si skužila!

cloudy
    24. Listopad 2014. 09:15

Slažem se Dada...  to da se zaboravi, možda s vremenom prestaneš razmišljati da te bolilo i koliko te jako bolilo, al da se odmah čim bebica izađe sve zaboravi nema šanse... jedino vjerujem da bol prestane kad bebica izađe (ok, ak nema šivanja i sličnog)...  a to što spominješ zubara... ja imam fobiju od njih da bi nekak radije išla rađat svaki put nego išla njima (iako nemam pojma kolko porod zaista boli) hihi

LuKi5
    24. Listopad 2014. 10:43

Ne zaboravis porod sam cin poroda, ali ta bol ti prestane. Osjetis olaksanje, ne znam kako bi to bolje opisala. U jednom trenutku nestane svo to grcenje I dobijes navalu neopisive srece, kad vidis svoje dijete.

kleaiva
    02. Studeni 2014. 21:20

LuKi

Ne zaboravis porod sam cin poroda, ali ta bol ti prestane. Osjetis olaksanje, ne znam kako bi to bolje opisala. U jednom trenutku nestane svo to grcenje I dobijes navalu neopisive srece, kad vidis svoje dijete.

ako vidiš svoje dijete...ja sam bila ta nesretnica kojoj je dijete ostalo bez kisika na kupanju pa je nisam vidjela drugi dan do 16 sati u inkubatoru...a da ne govorim o danima iza toga i kontrolama koje su prolazile a nitko ti ništa ne govori....
    I opet ni nakon toga nije me strah poroda...valjda nisam te sreće da isti peh dva puta prolazim =) 
    Uvijek treba misliti pozitivno =)
    Porod boli i uvijek je bolio....drip mi nije bio strašan uopće...jedino kaj si ograničena s kretanjem onda...a najviše se slažem s vama da ak vam se viče vičete, ak vam se plače, plačite....nikome se nedajte isprovocirati...to je vaše tijelo, vaš poseban dan i što se manje živcirate sve brže i lakše ide....ipak je naša psiha pokretač ali i kočnica za mnoge stvari.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

14.06.2014. L ♥

cloudy
    24. Listopad 2014. 10:52

To vjerujem, i jedva čekam da osjetim to i da vidim svoju curu :D 
    btw.. Luki... super članak 

Nalah
    24. Listopad 2014. 11:32

I meni,mali ti je PRESLADAK

Tina0208
    24. Listopad 2014. 11:39

slazem se s luki... zato rodilje vole reci da se zaboravi... ali ni jedna zena koja je rodila ne moze opisati sto se to tocno zaboravi zeni koja nije rodila..

Laura 21.08.2014 :-*

Miki35
    24. Listopad 2014. 14:49

ja sam imala inducirani porod 12 sati , ma sve san zaboravila onoga trenutka kad sam dobila sina na ruke, još uvijek su me šivali a ja sam se mazila sa svojim zlatom i ništa mi nije bilo bitno, sad jedva cekam drugi porod i nimalo me nije strah, da boli boli naravno ali podneseš sve....

ivda
    25. Listopad 2014. 23:10

Kao prvorotkinja rodila sam uz drip za 60 minuta. Rodila sam u Varaždinu, imala izvrsnog liječnika i babicu koji su me vodili kroz porod učeći me na samom porodu disanju kroz trudove. Boljelo je, ali sam bila više koncetrirana na disanje nego na bol. Posljednji trud je bio jedini definitivno jako bolan, ostali vrlo podnošljivi.Da ne širim previše,drage  buduće majke,ako imate prilike, svakeko otiđite na tečajeve o porodu, spremit će vas za najljepši događaj, objasniti brdo stvari, odgovoriti na sva moguća pitanja(barem je tako u Varaždinu). I još nešto, u VŽ-u,bebe vam daju odmah nakon poroda u kolijevku pored vašeg kreveta,nije bitno je li bio normalan porod ili carski.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI