Draga Docky, ja imam Adriana pa navijam i za tvog ;) Hm... izgleda da će to ime biti prilično popularno u ovog generaciji....
Da te malo utješim - slažem se sa Marijom da ako ti je važno ime koje si odlučila dati djetetu onda ga nazovi tako bez obzira na sve. Moja sestra i sestrična se isto zovu, a razmak između njih je manje od mjesec dana i nikad nije bilo problema oko istog imena. Potpuno su različite i upravo je ta njihova osobnost ono što ih određuje a ne ime... Što se tiče prijedloga za drugo muško ime, meni se tako malo muških imena sviđa da sam bila na milijun muka kako nazvati svog sina tako da nisam od neke pomoći ;)
Joj, baš mi je žao što je tako ispalo tim više jer se i meni nešto slično dogodilo. Za prvu curku sam htjela da bude Lana, al je moja sogorica (rodila mjesec dana prije mene) rekla da će njezina biti Lana. Tada sam odustala, ona na kraju rodila dečka, a ja Emily. Sin mi je Martin, a sad nam stiže Leona
Boba
Sad vidim problem od Docky. Polzdila bih, ali mislim da ne bih odustala. Moj brat i bratic obojica imaju kcer Martu, nisu jako blizu ali smo navikli. Brat je dugo htio Martu, bratic ju prvi dobio ali brat nije odustao.
Tražili smo neko klasično ime a da opet nije toliko isfurano :)
Prvo nam se sviđalo ime Luka ali pošto ih ima previše u kvartu brzo smo odustali i uzeli ovo drugo koje nam je bilo u zamjeni :D
I sad nam je puno draže i jedva čekamo da nam se pridruži <3 :)
Nikola je baš cool ime. Znam ih par i svi su frajeri i zezanti.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji