Laura mi je tako krasno ime. Baš onako nježno, kao za malu curicu. Tina, go for it!
Krešimir 19.08.2014. <3
Mi smo odlučili ako bude dečko zvat će se Niko, a ako bude curica malo se dvoumimo između Lara i Antea..
moj mali i starci, ekipa sa posla, prijatelji, susjedi svi zovu bebu Dunja, e problem je kaj sam ja zaljubljena totalno preko ušiju a mužu nikako, pa nikako sjest.. svi ga zezaju da ga se ne pita, kad on bude rađao neka bira heheh, u sto muka sam jer ipak bu dugoo vremena dijete zvao imenom a ako ga svaki put zaboli uho, jadan.. ima koja sl iskustva da je odlučeno još prije neg se znao spol da bu dijete tak i tak a da se ne slažete oboje, bez obzira na okolinu..
url=https://lilypie.com]
ja sam se i prije nego smo saznali spol priklonila muzevom misljenju zato jer se njemu ama bas ni jedno ime nije svidalo koje sam ja spomenula...bilo musko,bilo zensko... onda sam pristala na jedno od njegovih i svida mi se...nemam griznju savjesti...
Laura 21.08.2014 :-*
DarijaZ i nas privlači to ime više.. Jer Lara je dosta često u zadnje vrijeme. A za Niku me je većina okoline popljuvala, a meni se to ime sviđa još od srednje škole i ne planiram odustati od tog imena.
Sortiraj odgovore
Najstariji