Moje cure su Lara i Hana a sada očekujemo dečka i zvat će se Filip tako su cure odlučile!
Drage moje ja imam MARINU, i LEONA, sada cekam sina prvo je trebao biti Adriano. . no... moja sestrićna koja je već imala ime za bebu.. jućer mi jave da je rodila Adrijana... nisam se naljutilA, iako mislim da nije sto posto fer jer je meni to ime imalo emocionalnu simboliku... no sada nemogu dati svom ljepotanu to ime jer smo mi skroz na nekim zajedničkim okupljanjima pa ce danas sutra uvijek bit konfuzno imati 2 ADRIANA na jednom mjestu.. pomalo tužna.. u drugom mahu sretna zbog malog andjelčića.. a tek sad u dvojbi kako nazvati mog malca??
za curu sam imala ideje : TEa. Norma. REa Anatea.
za decka nisam imala a i nemam ni jedno osim ovog koje je sestrična uzela a ja to ime govorim već 2 godine
DOCKY
Ajoj Docky. Pa to stvarno nije u redu. Pogotovo zato što ti to "navještaš" već 2 godine. Ako ćeš mijenjati možda da pogledaš malo po tuđim prijedlozima ovdje.
Ja ću recimo vjerojatno roditi curku, pa ti evo mog prijedloga: Patrik ili Tibor.
Ako bi trebalo biti na A : Alan, Alen, Artur, Antonio, Anđelko...
Ne znam što ti se još sviđa? Možeš od prijedloga za žensko napraviti muško - Norma = Norman, Tea = Teodor ili Darko ili Božidar...
Nadam se da sam bar malo pomogla
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Joj Docky bas nije nimalo u redu sto su takopostupili. Ja ti ne mogu bas puno pomoci, jer meni se jako malo imena svidja i svidjau mi se cudna imena. Moj sin se zove Maksim i meni je to predivno. Za drugo, ako ce biti curka imam vec u pripremi Scania. A ako bude sin lijepo mi je recimo Tion.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
boze pa zasto se ta "krada" imena dogadaju sve cesce.... kad cu nosit svoje drugo dijete nikome necu reci ime da mi ga netko ne ukrade... vec me frazi love od toga... Docky i moj bi sin bio Antonio da cekamo sina...
Laura 21.08.2014 :-*
hvala vam cure... i ja sam sada rekla kad odlucim ime nikom necu reci dok ne rodim.. sto je sigurno - sigurno je!!
DOCKY
Sortiraj odgovore
Najstariji