DarijaZ i nas privlači to ime više.. Jer Lara je dosta često u zadnje vrijeme. A za Niku me je većina okoline popljuvala, a meni se to ime sviđa još od srednje škole i ne planiram odustati od tog imena.
Antea se istice, Lara je dosta popularno zadnjih godina.. meni su lijepa oba..
odaberite ono koje vam bolje sjedne s vremenom..
a Dunja.... pre pre preslatko ime ali kad jos nismo znali spol moj dragi nije htio ni cuti za to ime, ne znam zasto
a znam jednu malu Dunjicu i bas joj je tata odabrao ime
Meni je isto Antea jako lijepo ime.
Kao i Dunja. Nekako mi je slatko.
Krešimir 19.08.2014. <3
ninika11, ja volim zvucna i "cudna" imena..barem su drugima cudna...
tako da definitvino glasam za Antea...djeluje mi nekak mocno !
Lara je isto lijepo, dapače....al Antea mi nekak vise sjeda....
Niko je lijepo ime....odmah si zamisljam malog slatkog deckica u starkama....ne znam zasto
...a i ja sam ime za naseg malca cula jos u srednjoj, i onda rekla da ce mi se sin jednog dana tako zvati pa kud puklo! uglavnom se svi cude i popljuju me, al bas me briga
Meni je Dunja predivno ime, ali s obzirom da imam "biljno prezime" takva imena mi ne dolaze u obzir.
Niko mi je ok, iako moram priznati da mi je Nikola bolje.
Antea je lijepo, Lara mi je ljepše, ali naravno, o ukusima se ne raspravlja.
Bitno da ste se ti i mužić dogovorili.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja definitivno glasam za Anteu u bilo kojoj kombinaciji...baš mi je onak moćno
Iskrica hehe ja sam Nikolina pa ne bi baš htjela Nikolu al i to mi je lijepo ime. :)
Dogovor oko ženskog imena je definitivno pao jučer. Bit će Antea ako bude curica..
Iskrica hehe ja sam Nikolina pa ne bi baš htjela Nikolu al i to mi je lijepo ime. :)
Dogovor oko ženskog imena je definitivno pao jučer. Bit će Antea ako bude curica..
super, bas mi se svidja ime!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji