Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    17. Svibanj 2014. 17:40

Antea se istice, Lara je dosta popularno zadnjih godina.. meni su lijepa oba.. 
    odaberite ono koje vam bolje sjedne s vremenom..

a Dunja.... pre pre preslatko ime  ali kad jos nismo znali spol moj dragi nije htio ni cuti za to ime, ne znam zasto  a znam jednu malu Dunjicu i bas joj je tata odabrao ime

MarijaŠ
    17. Svibanj 2014. 20:22

Meni je isto Antea jako lijepo ime.
    Kao i Dunja. Nekako mi je slatko. 

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    17. Svibanj 2014. 20:28

Rekla sam mužu i prezadovoljan je. To je bio njegov prijedlog.. :)

DarijaZ
    18. Svibanj 2014. 16:10

ninika11, ja volim zvucna i "cudna" imena..barem su drugima cudna...
    tako da definitvino glasam za Antea...djeluje mi nekak mocno !

Lara je isto lijepo, dapače....al Antea mi nekak vise sjeda....

Niko je lijepo ime....odmah si zamisljam malog slatkog deckica u starkama....ne znam zasto
    ...a i ja sam ime za naseg malca cula jos u srednjoj, i onda rekla da ce mi se sin jednog dana tako zvati pa kud puklo! uglavnom se svi cude i popljuju me, al bas me briga

ninika11
    18. Svibanj 2014. 16:58

DarijaZ hahah tako i ja Niku zamišljam hehehe. Ma tako i treba.. baš nas briga :)

Iskrica1347
    19. Svibanj 2014. 08:37

Meni je Dunja predivno ime, ali s obzirom da imam "biljno prezime" takva imena mi ne dolaze u obzir.
    Niko mi je ok, iako moram priznati da mi je Nikola bolje.
    Antea je lijepo, Lara mi je ljepše, ali naravno, o ukusima se ne raspravlja.
    Bitno da ste se ti i mužić dogovorili.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

piper
    19. Svibanj 2014. 08:52

Ja definitivno glasam za Anteu u bilo kojoj kombinaciji...baš mi je onak moćno

ninika11
    19. Svibanj 2014. 15:52

Iskrica hehe ja sam Nikolina pa ne bi baš htjela Nikolu al i to mi je lijepo ime. :)
    Dogovor oko ženskog imena je definitivno pao jučer. Bit će Antea ako bude curica..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.