Ja sam za hrvatska imena, kad sam izrecitirala D-u koja mi se imena svidaju izabrali smo Klara, Jakov ili Dora. Od malena sam u dodiru s tim hrvatskim imenima jer sam sa sela, a jedna baka mi je iz podravine i tam je bilo tak super imena. Svidala su mi se uvijek imena Adela i Beata, cula sam ih samo tamo, ali D nije bio za....
A sta se tice ruskih imena, i ja sam razmisljala o tome pogotovo jer volim rusku knjizevnost, ali nikako nisam mogla nac pisca ili lika i ime koje bi se uklopilo u pricu koju sam si ja zamislila i odustala sam...
Od "starinskih" imena koja više nisu toliko česta je meni lijepo i Agata (uz Beata koje si ti navela krafnice).
I Patrik i Artur su mi jednako kulerska imena, nisam ziher da bu mi Artur prošao kod muža. Možda da počnem češće puštati Mač u kamenu curki, pa ona pristane na Artura? Iako se njoj više Patrik sviđa. A što se tiče Patrika iz crtića, donedavno nisam gledala Spužva Boba (jer mi je to inače užasno glup crtić), pa nisam ni znala za Patrika - ali mi je ustvari skroz cool lik. A Dora će dobiti ime (s moje strane) po Doree iz Findig Nemo (jedan od meni najdražih likova ikad). Ako se pita P onda po Dori iz Dora istražuje.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Moja curka je danas predložila i Henrik. Iskreno nemam pojma di je čula to ime, ali meni je ipak preneobično za ove krajeve.
Proud - da živim vani, možda bih i razmislila o Henriku. Ali tu mi je ipak malo preneobično za naše podneblje.
Možda je curka čula ime na rtl kockici tamo gdje baka priča najljepše priče, spominje željeznog Henrika!
Sortiraj odgovore
Najstariji