Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    18. Lipanj 2014. 10:10

i meni je Artur zvučnije...odmah pomislim na kralja Artura a Pavel me asocira na malog plavog čeha u kratkim hlačicama, sandalicama i bijelim čarapama (sorry ak sam nekog uvrijedila al meni odmah ta slika pred očima)

krafnica
    18. Lipanj 2014. 10:46

Ja sam za hrvatska imena, kad sam izrecitirala D-u koja mi se imena svidaju izabrali smo Klara, Jakov ili Dora. Od malena sam u dodiru s tim hrvatskim imenima jer sam sa sela, a jedna baka mi je iz podravine i tam je bilo tak super imena. Svidala su mi se uvijek imena Adela i Beata, cula sam ih samo tamo, ali D nije bio za....

A sta se tice ruskih imena, i ja sam razmisljala o tome pogotovo jer volim rusku knjizevnost, ali nikako nisam mogla nac pisca ili lika i ime koje bi se uklopilo u pricu koju sam si ja zamislila i odustala sam...

Iskrica1347
    18. Lipanj 2014. 11:15

Od "starinskih" imena koja više nisu toliko česta je meni lijepo i Agata (uz Beata koje si ti navela krafnice).
    I Patrik i Artur su mi jednako kulerska imena, nisam ziher da bu mi Artur prošao kod muža. Možda da počnem češće puštati Mač u kamenu curki, pa ona pristane na Artura? Iako se njoj više Patrik sviđa.  A što se tiče Patrika iz crtića, donedavno nisam gledala Spužva Boba (jer mi je to inače užasno glup crtić), pa nisam ni znala za Patrika - ali mi je ustvari skroz cool lik. A Dora će dobiti ime (s moje strane) po Doree iz Findig Nemo (jedan od meni najdražih likova ikad). Ako se pita P onda po Dori iz Dora istražuje.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

krafnica
    18. Lipanj 2014. 11:23

Imas i onaj crtic, Artur u zemlji Minimoja, simpatican mali ;)

paix
    19. Lipanj 2014. 16:46

Ja glasam za Patrika ;)

ninika11
    19. Lipanj 2014. 17:12

i meni se sviđa Patrik

Iskrica1347
    19. Lipanj 2014. 19:38

Moja curka je danas predložila i Henrik. Iskreno nemam pojma di je čula to ime, ali meni je ipak preneobično za ove krajeve.

20. Lipanj 2014. 09:16

Iskrica1347

Moja curka je danas predložila i Henrik. Iskreno nemam pojma di je čula to ime, ali meni je ipak preneobično za ove krajeve.

Me like! :-) Sto neobicnije to bolje :-)

Fascinantni su mi ti klinci. Tak je od moje susjede mala (3 godine je tada imala) dala braci ime Franko, nitko nema pojma di je to  cula. Ni u vrticu joj se nitko tako ne zove ni nis, ali eto. :-D

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Iskrica1347
    20. Lipanj 2014. 16:01

Proud - da živim vani, možda bih i razmislila o Henriku. Ali tu mi je ipak malo preneobično za naše podneblje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI