Meni je Pavel PREDIVNO ime. Moja prva curka se zove Paula, ali je trebala biti Pavla (da je muž popustio). Ja glasam za Pavel, definitivno.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Mi smo birali između Annastasia,Patricia, Irina za curice (volimo ruska imena) , i Karlo, Aleksandar i Andrej za decka.. na kraju se ostvarila želja, i bit će Annastasia
Dakle. Kak ja još uvijek nisam 100 % da li je curica ili dečko, tak se dvoumim i oko imena. Za curu znamo da bu ziher Dora. To mi je ok (iako je meni u izbor još ulazila i Sonja). A za dečka smo načelno dogovorili Patrik, ali meni se Artur sviđa sve više i više. Znam da je neobično za ovo podneblje, ali je meni to baš fora ime i ima mi super značenje (ja se povodim za onom nomen est omen - mora mi ime imati i neko ok značenje). Artur naime na keltskom znači medvjed i to mi je totalno fora. A i već si zamišljam nekog cool mršavka - malo geek-astog ali otkačenog. :)
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Meni je Artur ljepse. Ali ja inace volim neobizna imena, a Patrik mi nije neobicno, pa eto...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni je isto Artur bolje, Patrik me podsjeti na onaj lik iz crtića..
Krešimir 19.08.2014. <3
i meni je Artur zvučnije...odmah pomislim na kralja Artura a Pavel me asocira na malog plavog čeha u kratkim hlačicama, sandalicama i bijelim čarapama (sorry ak sam nekog uvrijedila al meni odmah ta slika pred očima)
Sortiraj odgovore
Najstariji