i meni je sabina lijepo ime... ni mi nismo naisli na odusevljenje kod odabira imena kod nase bebe, zvat ce se laura,a posto zivimo na selu...skoro nitko to ne odobrava...ali mi se uopce ne zamaramo,nama je lijepo i svakako ce bit laura...
Laura 21.08.2014 :-*
Ajme Tina0208, Laura je jako lijepo ime. Ja sam isto na selu, a u bivšem (djevojačkom) selu koje ima 200 stanovnika bilo je nekoliko Laura i Loreni, i svima nam je to bilo normalno. Valjda se mora naći netko kome se neće svidjati. Moj brat ne voli da se ime ponavlja ni u pet susjednih sela. Meni to nije bitno. Dobro, ne bih baš voljela da se duplira u razredu i to pokušavam mužu objasniti. Petar je sada dosta često ime, isto ne nalazimo na odobravanje, ni meni samoj nije najljepše, ali bih se mogla naviknut. Adrian se opet ne sviđa starijim ljudima, što je razumljivo. Sva vremena imaju svoju modu, pa čak i što se imena tiče.
curke moje, a pogotovo lilica, dajes ime svojoj curici, i to ime se ne treba nikome svidjati osim tebi i tvome dragom...a Sabina je bas lijepo ime
i meni je u pocetku bilo neugodno kad me netko u cudu pogledao kad kazem kako ce mi se dijete zvati, i znala sam biti nazivcirana...ali si mislim, pa bas me briga, meni i R-u s svidja, i zvuci mi bas mocno, i ni u jednom trenutku nam nije palo na pamet mjenjati ime....cak mi je i R-ova mama rekla da se njima tako nekako zvao pas i da ne smijem tako nazvati dijete..a o pogledima susjeda i drugih da ne govorim...
a i uvijek ce se naci netko "pametniji" tko zna sigurno bolje nego ti, pa se zbilja nebi trebala zivcirati oko toga...
A nemreš svima udovoljiti. Nije se takav rodio... Ak se vama neko ime sviđa, šta briga druge...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Bjap to ti je tako kad si je moj najpametniji svekar na svijetu pozelio Helenu... a okolina ti je tu takva da bi valjda bilo presuper da bude Barica ili Štefica....
DarijaZ hvala ti na potpori... svakako bu ona Laura i nitko nama tu ne moze proturijeciti...
Totalno te razumijem. Imam i ja takvu okolinu. To su bila moderna imena 40-ih i 50-ih. Ni njima se sigurno nisu sviđala imena iz 1890-te.
Moj bratić su najpametniji. Uvijek kažu da ne znaju šta će imati, ili da ne znaju ime. I na kraju daju prekrasna imena, npr. Erin. Savršeno!
haha...da... bas me zanima kaj bute vi na kraju odlucili...hehe
Joj šuti...ja bih mužu popustila, ali onda ja prva ne mogu prestati bebu zvat Perica. Ko onaj mali iz "Tko pjeva zlo ne misli"
Sortiraj odgovore
Najstariji