Ma rekla je da ga je vidjela u nekom crtiću.. nemam pojma.. iako ne zvuči ni Henrik loše uz naše prezime.. Ali mislim da bumo ipak pri Patriku ostali.. (i tak su šanse da je dečko ono 20% - dakle skoro pa nikakve hahahahahhahaaha)
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Noa mi je ok, ali je dosta često u zadnje vrijeme. Amona si zamišljam kao nekog Egipćanina (tamne kože, tamnih očiju), Dina mi je fora, Ruben mi je tak tak, Samuel mi je fora, ali mi je više za englesko govorno područje.
noa ili samuel svakako...
nasa curica ce bit laura,a najgora mi je svekrva jer si nikak i nikak ne moze zapamtiti to ime nego ju uvijek oslovljava sa lara...a susjedi imaju kujicu laru i onda mi se tlak digne u sekundi...
Laura 21.08.2014 :-*
A djeca će ti se Docky uvijek oko nečega rugati - da li zbog imena ili zbog izgleda ili zbog toga kaj nema najnovije tenisice or something. Biraj ime da tebi bude fora. Od Biblijskih (iako ja nisam neki turbo-veliki poklonik) su mi fora David, Adam, Izak, Emanuel, Pavao (ustvari više Pavel) za dečke. Za cure Tamara, Rahela, Marta. Ustvari ispadne da su to židovska imena jer su većinom iz Starog zavjeta ova koja su meni ok. Ako u sve to uključuješ i svece/svetice, onda još i Agata, Brigita...
Sortiraj odgovore
Najstariji