Od frenda mali se zove Nikola! Simpa mi je ime :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mali već sad ima nadimke.. a najjači mi je nikolica prikolica.. haha :)
Pozdrav svima, meni je ostalo još kojih 2 tj do poroda, a ime za dečkića nikako da dođe. Tri su nam na kraju ostala David, Pavel i Emanuel. S tim da ova posljedna dva je okolina nekako čudno prihvatila ili bolje rečeno ne prihvatila. David mi je lijepo ime, ali od ova tri Pavel mi se najviše sviđa. Kako se vama zvuči Pavel?
Meni zvuči ok. Nije često ime, malo je neobično, ali lijepo. Što te briga kako okolina reagira, bitno da se tebi i partneru dopada...
Krešimir 19.08.2014. <3
slazem se s MarijomŠ... vi cete odgajat svoje dijete i vi mu sami izaberite ime... kad bi svi isli za time sto nam drugi govore da je najbolje za nese bebe pa di bi ovaj svijet zavrsio...
Laura 21.08.2014 :-*
Meni je ime ok. O ukusima se ne raspravlja. slažem se sa MarijaŠ. briga te kako okolina reagira. Na odabir našeg imena za dečkića svi su pljuvali i govorili da je koma. Briga me. sad na kraju dosta ljudi dajeto ime svojoj djeci.. briga te. ako se vama sviđa to je to
Hvala cure :) Mužu se isto sviđa, nije baš lud za tim imenom, ali je rekao da ako se meni sviđa da može.
Sortiraj odgovore
Najstariji