Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    13. Svibanj 2014. 11:12

ja znam za to ime, tako se zove sestra moje strine u Poljskoj  i bas je fora, no treba ga isprobati u nasem govornom podrucju :)

Tina0208
    13. Svibanj 2014. 11:32

Beag meni je Leon ljepse ime....

Laura 21.08.2014 :-*

beag
    13. Svibanj 2014. 12:26

i meni je Leon lijepo, ali mislim da je jako jako cesto ime u zg i da kad krene u skolu u razredu ce biti barem 5 Leona 

DarijaZ
    13. Svibanj 2014. 12:29

...ja ne znam ni jednog Leona....ni odraslog, ni malog...a u Zg-u sam

13. Svibanj 2014. 13:11

Ne znam ni ja ni jednog Leona :-). I meni je Leon ljepse ime.
    Al nisam znala ni jednog Maksima kad sam svom davala ime, pa sad u zadnje vrijeme ceto cujem da se neki deckic tako zove...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    13. Svibanj 2014. 13:20

Ja znam 3 Leona. I sve su klinci... Očito je u Slavoniji popularno ime. 
    Meni je Leon ljepše...

Krešimir 19.08.2014. <3

beag
    13. Svibanj 2014. 14:18

haha vidis ja sam taj prof.pa zato tak i razmisljam  kad imam u razredu samo dva ucenika s istim imenom nije lako, kamo li vise  ne volim ih zvati samo prezimenom pa jedino njih oslovljavam imenom i prezimenom  sto otezava spontanu komunikaciju kad razgovaramo o necemu ili raspravljamo, nikad ne smijem reci samo ime jer odmah pitaju koji?? hehehe s vremenom se naviknem, ali kazem lakse je i ljepse zvati ih samo imenom 
    no to je moje videnje, vjerujem da drugi ne razmisljaju na taj nacin  zato mi se tesko odluciti, a da ne spominjem to da svako ime povezem s nekim djetetom koje sam ucila, njegovom osobnoscu i ponasanjem 

Tina0208
    13. Svibanj 2014. 14:20

joj draga moja u tom ces se slucaju jaaaako tesko odluciti za ime....

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.